Stockfoto - Foto: Peter Denekamp
Stockfoto
Foto: Peter Denekamp

Beloning van 10.000 euro voor gouden tip inbraak

Zwolle – In de nacht van vrijdag 13 november 2020 is er tussen 01.15 uur en 05.00 ingebroken in het kantoor van Trixon in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Nieuwe Veerallee 12 in Zwolle.

Tijdens de inbraak zijn er gebruikte telefoons en tablets buitgemaakt. De beloning van €10.000,- geldt voor de gouden tip die leidt naar de exacte locatie of het (anoniem) terugbrengen van de gestolen goederen in oorspronkelijke staat.

Eerder leek alsof de inbraak in het pand van Stichting Kringloop Zwolle was gepleegd, dit bleek echter bij de buren te zijn. Stichting Kringloop Zwolle laat het volgende aan Weblog Zwolle weten: “Wij hebben per ongeluk op onze facebook-pagina de indruk gewekt dat er een diefstal bij ons is gepleegd, en dat de daders zich bij ons moeten melden. Dit is niet het geval! Wij hebben inmiddels onze facebookpost verbeterd maar krijgen nog veel vragen van klanten hierover, die in een onjuiste veronderstelling verkeren.”

Voor tips kan er rechtstreeks contact worden opgenomen of via de politie. Trixon geeft aan dat tips vertrouwelijk zullen worden behandeld. De gestolen goederen kunnen in originele staat teruggebracht worden naar Trixon.

Artikel delen: