Grote namen naar Spellenspektakel 2008

Zwolle – Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 november 2008 vindt alweer de 17e editie van het Spellenspektakel plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Op dit grootste spellenevenement van de Benelux kunnen zowel jong als oud zich vermaken met de honderden spellen, toernooien, wedstrijden, workshops en nog veel meer! De spellen variëren van bordspel tot interactieve spellen, van eenvoudig tot expert, van klassiekers tot de nieuwste versies. Maak zo kennis met de wereld van het spel!

Op het Spellenspektakel zijn grote namen aanwezig, zoals Ravensburger, Hasbro, PS Games en 999 Games. Zij gaan hun nieuwste spellen demonstreren en verkopen! Heb je zelf een spel ontworpen? Presenteer deze dan op de beurs bij de stand van 999 Games. Zij gaan het spel met behulp van jouw uitleg spelen. Wanneer jouw spel potentie heeft kan er zelfs worden gesproken over vervolgstappen. Een spel met zeker veel potentie is ‘Cuba’. Dit spel is de winnaar geworden van de Nederlandse Spellenprijs 2008! De uitreiking van deze belangrijke prijs vindt zaterdag 15 november op het Spellenspektakel plaats.

Marcel Kuijer van Z@PP aanwezig

Natuurlijk is er nog veel meer te toen tijdens het Spellenspektakel. Zo komt Marcel Kuijer, presentator van Z@PP en bekend van AVRO Smartkidz, op deze grote spellenbeurs de Dolfino Finale presenteren. Dolfino is een bordspel met dolfijnen speciaal voor kinderen. Jij kan ook meedoen aan dit toernooi dat wordt georganiseerd op zaterdag 15 november door Dolfijncadeau. Je maakt kans op mooie prijzen. Om mee te doen aan dit toernooi kan je inschrijven in de toernooienzaal.

Zondag 16 november wordt het NK Rol-it toernooi gehouden. Speel mee met dit familiespel en wie weet word jij de Nederlandse Rol-it Kampioen! Benieuwd naar de andere toernooien, de nieuwste spellen en alle exposanten? Kijk op www.spellenspektakel.nl.

Miniatuur- & Modelbouwspektakel

Gelijktijdig met het Spellenspektakel vindt op zaterdag 15 en zondag 16 november 2008 het Miniatuur- en Modelbouwspektakel plaats. Bezoekers kunnen met één toegangsbewijs beide beurzen bezoeken. Op het Miniatuur- en Modelbouwspektakel kunnen liefhebbers van miniaturen en modelbouw hun hart ophalen. Kom onder andere kijken bij de grootste mini truckbaan van Europa, want deze gaat misschien een plaats veroveren in het Guinness Book of Records!

Bestel een entreekaart via www.spellenspektakel.nl en ontvang nu € 3,50 korting op het volwassenentarief. Vul bij de aanbiedingscode het woord ‘korting’ in en betaal zo € 8,50 in plaats van € 12,00 (excl. administratiekosten).

 

Openingstijden

Vrijdag 14 november 2008               12.00 uur – 18.00 uur

Zaterdag 15 november 2008           10.00 uur – 18.00 uur

Zondag 16 november 2008             10.00 uur – 18.00 uur

 

Bezoek voor meer informatie de website: www.spellenspektakel.nl

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer