Hollandse Artiesten Parade wordt een succes

Zwolle – Zaterdagavond organiseerde PBN music & events in Zwolle de eerste editie van de Hollandse Artiesten Parade. Liefhebbers van het Hollandse lied konden hun hart ophalen in de gezellig volle feesttent naast café restaurant De Vrolijkheid voor een spetterende show met bekende artiesten. Een van hen was Zwollenaar Harm Wolters, die ook de presentatie verzorgde.  

Dat het nieuwe festival Hollandse Artiesten Parade in zijn eigen Zwolle plaats vond doet hem goed. “Het Hollandse lied is enorm populair, maar in Zwolle gebeurde er nooit zoveel. Zwolle moet zich maar eens aanpassen en de Hollandse Artiesten Parade is daar de perfecte aanleiding voor.” De Hollandse Artiesten Parade werd een groot spektakel, met naast gevestigde namen als Grad Damen, Henri van Velzen en het IJsselduo ook aanstormende talenten als Wimmie en Danny Heden. Hollandse Artiesten Parade viel samen met het 25-jarig ondernemersschap van eigenaresse Ria Dijk van café restaurant de Vrolijkheid. Voor de gelegenheid werd een speciale feesttent neergezet naast de bekende Zwolse uitspanning. Het resultaat was een spetterend jubileumfeest.”

Foto’s: Edwin Beumer

Voor meer foto’s www.hollandseartiesten.nl

Artikel delen:
Reacties 25
 1. @ja-tja.

  Des te meer rook deze hoempa-polka-zangers inhaleren, des te groter de kans dat er in de toekomst minder optredens van ze zijn !


  Maak melding

 2. @gezellig bertus is een zeer ondergewaardeerde artiest , hij kan zingen als de beste hij heeft al optredens gegeven in de weyenbelt en in de vrolijkheid staat hij ook regelmatig op de tafels .
  😉


  Maak melding

 3. bettus schuit is idd een topper, hij is oorspronkelijk afgestudeerd als tenor maar verdient nu zijn geld met smartlappen. ga zo door bettus want je maakt vele mensen blij!


  Maak melding

 4. nou heb ik ook gehoord dat robert zijn comeback wil maken als enige echte ayatollah of rockandrolla, misschien dat ze samen een duo kunnen vormen zou mooi wezen 8) 8)


  Maak melding

 5. ik lees nergens iets over het ijsselduo, mijns insziens toch het hoogtepunt van de avond. hopenlijk wordt dit een jaarlijks terugkerend evenement want ik vond nog 2 muntjes de volgende dag in mijn broekzak.


  Maak melding

Reageer