Devon van Oostrum - Foto: Landstede Hammers
Devon van Oostrum
Foto: Landstede Hammers

Devon van Oostrum speelt tijdelijk voor het Spaanse Huesca

Zwolle – Basketballer Devon van Oostrum speelt de komende weken bij Huesca in Spanje. De 27-jarige guard van Landstede Hammers keert na die periode weer terug in Zwolle.

Devon van Oostrum wacht samen met zijn ploeggenoten op de hervatting van de Dutch Basketball League en krijgt daarom de mogelijkheid om de aankomende vier weken in Spanje te spelen. De guard vertrekt deze week naar Spanje, waar hij actief is tot woensdag 23 december.

“Daarna is Devon weer speler van Landstede Hammers”, maakt algemeen manager Aart van der Horst duidelijk. “Wij geven hem de kans om vier weken op een goed niveau te spelen. Op die manier raakt hij eerder wedstrijdfit voor een hervatting van de competitie in Nederland. Want de missie blijft hetzelfde: de groep bijeen houden om straks samen te presteren.”

Huesca komt uit op het tweede niveau van Spanje en staat na vijf wedstrijden op een achtste plaats. Van Oostrum speelt met Huesca vier wedstrijden. Allereerst wacht op 4 december een uitwedstrijd bij Castello, waarna er ook nog ontmoetingen met Forca Lleida, Almansa en Granada op het programma staan.

Artikel delen: