Politie zoekt getuigen van mishandeling Voorstraat

Zwolle – Een 22-jarige bezoeker van een horecabedrijf aan de Voorstraat heeft in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 oktober aangifte gedaan van mishandeling door portiers van dit bedrijf. Die hebben op hun beurt tevens aangifte gedaan van mishandeling.

De bezoeker, afkomstig uit Zwolle, verklaarde door de uitsmijters hardhandig naar buiten te zin gewerkt. Hij werd aan de benen over de grond gesleept en in een wurgklem vastgehouden. De man was even naar buiten gegaan en had naar eigen zeggen met de portier afgesproken even later weer naar binnen te kunnen. Toen dat niet mocht, kroop hij onder het doek door naar zijn vrienden in het rokersgedeelte. Hem werd twee keer gevorderd te vertrekken, waarna hij naar buiten werd gewerkt. De portier verklaarde te zijn geschopt en geslagen. De politie heeft diverse getuigen gehoord over deze zaak, maar wil graag met meer mensen in contact komen die informatie kunnen verstrekken over dit incident. Hen wordt verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ben wel eens benieuwd wat de cijfers zijn over een jaar, van bijvoorbeeld de Voorstraat, over geweld/mishandeling tussen “stappers” en “uitsmijters”. Hoeveel “stappers” schuldig bleken en hoeveel “uitsmijters”.


    Maak melding

  2. altijd weer die klote uitsmijters van de voorstraat, die lui zijn zelf veel te arrogant en agresief tegen stappers, ze komen vanzelf wel een keer de verkeerde tegen


    Maak melding

Reageer