Onbekende bedreigt fietsers bij Karnebeektunnel

Zwolle – Een 27-jarige man uit Zwolle heeft zaterdagavond 11 oktober aangifte gedaan van mishandeling. Dit vond plaats bij de Van Karnebeektunnel.

De man fietste daar samen met een vriend en kreeg opeens een vuistslag in zijn gezicht van een onbekende man. Daardoor viel zijn bril van het hoofd en kwam hij bijna ten val. Het slachtoffer en zijn vriend belden het alarmnummer en fietsten ondertussen achter de dader aan. Ter hoogte van de Venusstraat stopte de man en begon de twee te bedreigen met een mes. Vervolgens sprong hij meerdere malen op de fiets van het slachtoffer. Toen de politie arriveerde, was de verdachte helaas gevlogen en werd ook later niet meer aangetroffen.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Vragen
  2 kerels van rond de 30, dader trok mes en ging op een fiets dansen. Bijzonder dat er niet meer details over de gevluchte dader staan. Zal toch ook minstens 30 zijn geweest; signalement? Voor op de zaterdagavond of tegen de nacht?
  Was er verder niemand op zaterdagavond bij de Van Karnebeektunnel (niet in)?


  Maak melding

 2. meeehn wat een kater vanochtend….had ineens een zere vuist en mijn mes zat in mijn andere zak…..en alsof dat nog niet gek genoeg was, had ik de afdruk van een fietsketting in mijn schoenzool….geen idee hoe ik er aan kom ;D


  Maak melding

 3. Ik snap het eigenlijk niet helemaal… Hoe lang heeft de politie nodig om bij zo’n gast te komen? Maar ook: hoe is het mogelijk dat twee kerels (waarvan 1 in ieder geval rond de 30) zo iemand niet aan kunnen? (Op zijn minst totdat de politie is gearriveerd.

  Misschien zie ik het allemaal wat te simpel hoor!


  Maak melding

 4. @ Plantje,
  Een man compleet door het lint (drugs? drank??) met een steekwapen rond de 20 cm!! die continu om zich heen zwaait.. wat wou je doen??


  Maak melding

 5. Vind dit weer zo’n typisch geval van zinloos geweld, ze zouden die vent voor jaren achter de tralies moeten planten.

  En betreffende de het aan kunnen van die man, vind ik dat deze mannen adequaat hebben gereageerd. Beide heren zijn deze man achterna gefietst, terwijl ondertussen de politie gebeld is. Hierna bedreigde de man hen met een mes, het lijkt mij dan verstandig om afstand te nemen en gewoon te wachten op de politie. Ik denk dat hier gewoon rationeel gehandelt is, zo iemand wil je helemaal niet aan kunnen waar vecht je dan voor?? En wat betreft de politie deze komen nooit op tijd toch..


  Maak melding

Reageer