Lustrum Weblog Zwolle

Zwolle – De populaire interactieve internetkrant over de gemeente Zwolle, Weblog Zwolle, bestaat vandaag 13 oktober precies vijf jaar. In het kader van dit mooie resultaat hoopt de redactie van Weblog Zwolle in het komend voorjaar voor zijn bezoekers een bijzondere avond te organiseren.

Alweer vijf jaar geleden zag Weblog Zwolle het digitale levenslicht. Het doel destijds was de Zwolse burger meer en interactief bij het nieuws uit Zwolle te betrekken. Op dat moment was dat via internet nergens mogelijk, en zodoende werd dat gat daarmee ingevuld. Na een rustige maar fanatieke start wisten steeds meer Zwollenaren de website Weblog Zwolle te vinden. In de loop van de jaren is de internetkrant verrijkt met persfoto’s, werd het vrijwillige redactieteam uitgebreid, realiseerden de initiatiefnemers een eigen homepage en kwam de Stichting Internetmedia Zwolle tot stand. Weblog Zwolle is inmiddels een begrip in de regio Zwolle geworden. Bij tal van evenementen is de redactie, recent nog in nieuwe kledij gestoken, ook zichtbaar aanwezig. Dagelijks lezen duizenden vaste bezoekers de actuele Zwolse nieuwsberichten vaak als eerste op Weblog Zwolle. Die continuïteit willen de vrijwilligers achter de website ook de komende tijd aan haar bezoekers bieden. De vele bezoekers worden hartelijk bedankt voor hun aandeel in Weblog Zwolle. Een ieder maakt op zijn of haar wijze dat wat Weblog Zwolle nu is. Op naar de volgende vijf jaar!

Artikel delen:
Reacties 39
 1. namens ikke
  Gefeliciteerd met dit lustrum.
  Al bijna vanaf het begin een constant bezoeker.
  Vanuit deze zijde nog vele jaren, jullie zijn op de goede weg.


  Maak melding

 2. De Opiniemakers van Zwolle
  Van Harte Gefeliciteerd mensen! Mooie dag trouwens de 13e, super strak-plan een LENTEFEEST! VIJF jaar alweer…..superscherp, bloedsnel en altijd actueel. Vrijwilligers ook nog.

  Ik lust rum trouwens, maar als je een lekker biertje hebt op dat feest….. 😉


  Maak melding

 3. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Ik ken maar weinig Zwollenaren meer die Weblog Zwolle niet kennen. The best in Zwollywood!!!


  Maak melding

 4. Gefeliciteerd!
  Hoi Weblog Zwolle – People,
  Vanuit Berkum 😉 , van harte gefeliciteerd met dit lustrum.
  Een Super-Site met veel zwols nieuws en leuke en interessante reacties.
  Op naar de 10 jaar!~!  Maak melding

 5. Nou dit lustrum ga ik dus nooit weer vergeten aangezien wij vandaag in ondertrouw zijn gegaan ;D ;D ;D

  Weblog Zwolle, van harte gefelicteerd!!!


  Maak melding

 6. Gefeliciteerd! Ook in Heerde hebben jullie vaste lezers die met veel plezier het Zwolse nieuws op deze site volgen.


  Maak melding

 7. Ook door mij van harte gefeliceerd.

  Ik heb even op de oude website gekeken welke datum het bericht had waardoor ik WeblogZwolle ontdekte en zie dat ik sinds 11 juni 2005 regelmatig bezoeker ben.  Maak melding

 8. Van harte gefeliciteerd
  Van harte gefeliciteerd nog met jullie 1e lustrum. Ik vindt het altijd een plezier om jullie weblog te bekijken. Alle belangrijke Zwolse nieuwsitems staan er duidelijk en altijd erg snel op. Ga zo door en veel succes voor de toekomst gewenst. Ik kom zeker – regelmatig – langs om te kijken én te genieten van tekst en foto?s.


  Maak melding

Reageer