Wijkplatform Dieze-West

Zwolle – Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt inwoners van Dieze-West uit voor het wijkplatform Dieze-West. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 oktober 2008 in Rembrandtien aan de Rembrandtlaan 10 en begint om 20.00 uur.

De agenda voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit: Nieuws uit de wijk, Bewonerstoezichthouders Dieze-West en Terugkoppeling wijkschouw. Na dit plenaire gedeelte van het wijkplatform met presentaties en de mogelijkheid tot discussie volgt een informeel deel. Tijdens het informele deel kunnen bezoekers van het wijkplatform direct met medewerkers van de aanwezige organisaties of met de wijkwethouder van gedachten wisselen over actuele zaken.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> (038) 498 33 00 . De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden op www.zwolle.nl op de pagina wijkinformatie.

Artikel delen:

Reageer