Laatste aflevering online cursus songwriting van Hedon Productiehuis - Foto: Carry Premsela / CreaPictures
Foto: Carry Premsela / CreaPictures

Laatste aflevering online cursus songwriting van Hedon Productiehuis

Zwolle – Op het YouTube kanaal van Hedon Productiehuis is donderdag de vierde en laatste editie verschenen van de gratis vierdelige cursus songwriting. Tijdens de laatste video behandelt Bertolf Lentink het nummer Penny Lane van The Beatles.

De online cursus is een idee van muzikanten Bertolf Lentink en Esther Groenenberg om muziekliefhebbers en muzikanten ook thuis verdiepend met muziek bezig te laten zijn. Naast de verschillende analyses van liedjes worden ook verdiepende opdrachten gegeven.

“In verband met de maatregelen tegen het coronavirus was het de laatste periode helaas niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren voor de leden van het Zwols Songwriters Gilde, hierdoor zitten veel muzikanten thuis. Deze tijd geeft wel veel inspiratie om muziek te maken en zorgt misschien ook wel voor extra tijd om verdiepend bezig te zijn.” aldus Esther Groenenberg van het Zwols Songwriters Gilde en Hedon Productiehuis.

Tijdens de laatste songanalyse van dit seizoen zal Bertolf het wereldberoemde Penny Lane van The Beatles behandelen. “Deze eerste editie van de online cursus songwriting smaakt naar meer. In het begin van 2021 gaan we een aantal nieuwe afleveringen opnemen die we nog in het voorjaar van 2021 beschikbaar gaan stellen. Wat we allemaal gaan doen verklappen we nog niet maar er zitten een aantal mooie nieuwe elementen tussen,” aldus Esther Groenenberg van het Zwols Songwritersgilde en Hedon Productiehuis.

De hele online cursus songwriting is de komende periode nog te bekijken via het YouTube kanaal van Hedon Productiehuis. Moderne hits als Shake It Off van Taylor Swift maar ook een klassieker van The Beatles werden behandeld. Daarnaast zijn de verschillende opdrachten die bij de afleveringen horen ook beschikbaar. De video en meer informatie over de cursus is te vinden via www.hedonproductiehuis.nl/songwriters.

Artikel delen: