Nieuwe opleidingen tijdens Studiebeurs Zwolle

Zwolle – Onder het motto ‘kom, kijk en kies!’ wordt op 29 en 30 oktober aanstaande in de Zwolse IJsselhallen weer de Studiebeurs Zwolle gehouden. De beurs is bedoeld voor iedereen die alles te weten wil komen over opleidingen en beroepen.

Landstede is één van de vijftig deelnemers. In de volledig vernieuwde Landstede-stand kun je dit jaar kennismaken met een aantal nieuwe opleidingen, maar ook vanuit de bestaande opleidingen zijn studenten en docenten aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden. Bijzonder aan Landstede is, dat er met zogenaamde Landschappen wordt gewerkt. Dat zijn dertien interessegebieden waarbinnen je allerlei mbo-opleidingen kunt volgen. Doordat je in Landschappen leert, kun je beter kennismaken met de beroepenvelden en ontdekken wat het werken hierin in de praktijk betekent.

 Nieuwe opleidingen

Binnen het Landschap Groen & Dier worden vanaf het schooljaar 2009/2010 de nieuwe HHippische Opleidingen aangeboden, waarbij de paardensport gecombineerd kan worden met een beroepsopleiding. De Hippische Opleidingen zijn te volgen bij Landstede in Raalte, met als belangrijke praktijklocatie Hippisch Centrum De Haerst in Zwolle. Andere nieuwe opleidingen zijn bijvoorbeeld: Leidinggevend Monteur WTB-Installaties (Harderwijk), Metaalbewerker (Raalte), Combinatiemedewerker Brede School (kopklas in Zwolle), Coördinator Beveiliging (Zwolle), Filiaalmanager Haarverzorging (kopklas in Zwolle), Fashion Design (Zwolle) en Event & Organisatie (Zwolle)

Demo’s, studenten, docenten

Naast de nieuwe opleidingen kun je ook kennismaken met tientallen bestaande opleidingen. Er zijn spectaculaire demo’s, voorlichtingen door docenten en je kunt vragen stellen aan de vele studenten die nu al een opleiding bij Landstede volgen.

Wie meer wil weten over Landstede en de Studiebeurs Zwolle kan alvast kijken op www.landstede.nl/mbo en op www.studiebeurszwolle.nl.

De openingstijden van de beurs zijn:

Woensdag 29 oktober  14.00 – 21.00 uur en donderdag 30 oktober  14.00 – 21.00 uur.

Artikel delen:

Reageer