De heren Henry en Schelto Bus overhandigen de cheque aan Fenny Ensing en Wout Oldhoff van de Voedselbank Zwolle. - Foto: Voedselbank Zwolle
De heren Henry en Schelto Bus overhandigen de cheque aan Fenny Ensing en Wout Oldhoff van de Voedselbank Zwolle.
Foto: Voedselbank Zwolle

Zwols familiebedrijf verrast de Voedselbank Zwolle

Zwolle – Vorige week dinsdag werd de Voedselbank Zwolle aangenaam verrast door de broers Henry en Schelto Bus van het Zwolse familiebedrijf Bus Industrial Tools.

Voorzitter Fenny Ensing en bestuurslid Wout Oldhoff mochten namens de Voedselbank een prachtige gift van € 7.500,- in ontvangst nemen. “In een tijd als deze waarbij veel zaken anders lopen dan dat we gewend zijn, is het oog hebben voor elkaar misschien wel één van de belangrijkste dingen die er is.”

Als Zwols familiebedrijf koos Bus ervoor om de Voedselbank in de eigen stad een financieel steuntje in de rug te geven. Voorafgaand aan de officiële overhandiging werd er een rondleiding gegeven en verteld over het werk dat elke week opnieuw door de vele vrijwilligers van de Voedselbank Zwolle wordt gedaan.

De Voedselbank is elke keer weer dankbaar als Zwolse bedrijven en inwoners de Voedselbank ondersteunen. Voor een organisatie die volledig draait op vrijwilligers voelt dat altijd als een enorme blijk van waardering voor het werk dat zij op deze manier kunnen blijven doen.

Artikel delen: