De Stad Verbeeldt zoekt enthousiaste vrijwilligers

De Stad Verbeeldt zoekt enthousiaste vrijwilligers

Zwolle – Stichting De Stad Verbeeldt in Zwolle zoekt enthousiaste vrijwilligers voor verschillende exposities, zoals Zilveren Camera, Noorderlicht Groningen en De Stad Verbeeldt, op verschillende locaties in Zwolle.

Als vrijwilliger kun je actief meedoen. De Stad Verbeeldt is op zoek naar vrijwilligers voor de rondleidingen, de kassadienst, techniek en logistiek of de functie van suppoost. Er wordt gewerkt met een enthousiast team van vrijwilligers, amateurs en professionals met passie voor verhalen en fotografie, beeld en geluid.

Op dit moment wordt de expositie Terzijde van Ton Broekhuis geëxposeerd in de Statenzaal in Zwolle, tot en met 13 december 2020 dagelijks geopend. Daarna volgt in het voorjaar 2021 de expositie De Stad Verbeeldt 2020 met beeldverhalen van professionals, amateurs, wijkbewoners, leerlingen en studenten over de Binnenstad en Aalanden en steden in Nederland en internationaal.

Ook de prijswinnaars van de fotowedstrijden De Stad Verbeeldt in tijden van corona worden tentoongesteld in de Statenzaal. In 2021 wordt de expositie Zilveren Camera weer naar Zwolle gehaald en er zijn nog meer plannen op diverse locaties in de stad en de regio.

De vrijwilligers die momenteel werken bij De Stad Verbeeldt zijn van harte welkom op de vrijwilligersbijeenkomst op 7 december in de Statenzaal in Zwolle vanaf 19.30 uur. Er is een interessant programma samengesteld met o.a. Ruben Klinkenberg, architect 19HetAtelier, die betrokken is bij de planontwikkeling van de Statenzaal in Zwolle. De vrijwilligers worden in het zonnetje gezet door het bestuur voor hun inzet en samenwerking afgelopen jaar. Programmamanager Fieke van ’t Riet zal iets vertellen over de plannen van De Stad Verbeeldt voor 2021-2022. Gerlinde Schrijver zet de vrijwilligers op de foto.

Voor nieuwe vrijwilligers die zich willen aanmelden is er een mogelijkheid, zolang er plekken vrij zijn, om kennis te maken met De Stad Verbeeldt tijdens deze avond.

Website voor aanmelding en informatie: www.destadverbeeldt.nl/vrijwilligers.

Artikel delen: