Kerstsfeer in huis met Verhalen bij het vuur

Kerstsfeer in huis met Verhalen bij het vuur

Zwolle – Nu de adventperiode officieel is begonnen, is het nog vier weken tot Kerstmis. Een tijd voor kaarsen, samenzijn en… verhalen.

Toch is deze kersttijd door corona anders. Geen kerstmarkt, geen kerstival en slechts enkele familieleden die op bezoek mogen komen. Om toch het gevoel van kerst te beleven is er nu ‘Verhalen bij het vuur’ op de gelijknamige facebook en Youtubepagina’s.

In Verhalen bij het vuur lezen schrijfsters Kim de Lange en Astrid Habraken de komende weken voor uit eigen werk: ‘Anders pak je toch gewoon een boek’ en ‘Verdwaald in Tirol’.

Aankomende donderdag wordt het allereerste verhaal bij het vuur voorgelezen. Dat doet Kim de Lange. Zij is schrijfster, communicatietrainer, creatieveling, moeder van Eva-Luna (18 jaar) en inwoner van Zwolle. Waar gaat haar boek over? “Een paar jaar geleden viel ik als zelfstandig ondernemer om en kon ik van de een op de andere dag helemaal niets meer. Mijn goedgevulde agenda was ineens leeg, mijn sociale leven lag plat, ik werd geplaagd door paniekaanvallen en lag als een hoopje ellende op de bank. Ik besloot een boek te schrijven waarin ik mijn ervaringen deel. Het is geschreven in dagboekvorm.”

Elke aflevering is sfeervol en brengt de kerst in huis. Steek dus een kaars aan, schenk een glas in en schuif aan bij het vuur.

De facebookpagina waar de verhalen worden gepubliceerd: https://www.facebook.com/Verhalenbijhetvuur/

Artikel delen: