Tafeltennis Zwolle activeert 55 plussers

Zwolle – Tafeltennis: iedereen kent het, bijna iedereen heeft het wel eens gedaan. En dat is ook het mooie van tafeltennis: iedereen kan het doen, jong en oud, met twee rechter- of twee linkerhanden (of zelfs met maar 1 hand), man of vrouw, om te winnen of voor de gezelligheid; het maakt niet uit. Tafeltennis Zwolle biedt vanaf eind oktober in samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen Zwolle op de woensdagochtend tafeltennis aan voor mensen van 55 jaar en ouder.

Het gaat daarbij vooral om de gezelligheid en in beweging zijn. Deelnemers kunnen een balletje slaan, en ook gebruik maken van de kantine voor een kletsje en een natje. De begeleiding is in handen van leden van Tafeltennis Zwolle. Vanaf 29 oktober is iedereen van 55 jaar en ouder elke woensdagochtend van 10 tot ongeveer 12 uur van harte welkom in onze accommodatie aan de Albert Cuypstraat 1A (achter het Campanilehotel). Tot het eind van het jaar kan gratis kennisgemaakt worden, daarna betalen de deelnemers een klein bedrag per half jaar. Daarmee worden ze lid van Tafeltennis Zwolle en van de NTTB, zodat ze als ze dat willen ook aan toernooien binnen en buiten de vereniging mee kunnen doen.

Tafeltennis Zwolle is één van de grotere tafeltennisverenigingen van Nederland. De vereniging biedt  tafeltennis aan op alle niveaus en aan een heleboel verschillende doelgroepen. Het oudste (nog steeds actieve) lid is 77 jaar.

De hoofdvestiging van Tafeltennis Zwolle ligt aan de Albert Cuypstraat. Daar wordt elke dag getafeltennist. Ook hebben we nog een vestiging in de Aa-landen en trainingslocaties voor de jongere jeugd in Stadshagen en Zwolle Zuid.

De precieze gegevens:

Dag en tijd: woensdag 10.00 uur tot 12.00 uur (ongeveer)

Locatie: Tafeltennis Zwolle, Albert Cuypstraat 1A (achter het Campanilehotel)

Kosten: tot 1 januari 2009 gratis, daarna € 37,50 per half jaar (inclusief een kopje koffie, gebruik materiaal en lidmaatschap van de NTTB).

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer