Douwe Egberts-zegelactie voor Voedselbank Zwolle - Foto: Lionsclub Zwolle
Foto: Lionsclub Zwolle

Douwe Egberts-zegelactie voor Voedselbank Zwolle


Zwolle – Lionsclub Zwollerkerspel zamelt dit jaar Douwe Egberts waardepunten in voor Voedselbank Zwolle. Op diverse punten in Zwolle kunnen mensen hun zegels inleveren, DE verhoogt het aantal punten met 15 procent. De pakken koffie die hiertegenover staan, gaan naar de voedselbank.

Ongeveer 330 huishoudens in Zwolle en omgeving ontvangen pakketten van Voedselbank Zwolle. Zij zullen na de actie koffie in hun pakket aantreffen. Dit is bijzonder omdat koffie een duur product is en daardoor niet vaak in de pakketten is te vinden. Vorig jaar zijn er door deze actie 650 pakken koffie aan de Zwolse Voedselbank geschonken.

“Tijd om nog even de keukenla te inspecteren wanneer je wilt bijdragen aan onze Voedselbank Zwolle”, zegt Geert Ensing van Lionsclub Zwollerkerspel. “Heb je nog Douwe Egberts waardepunten liggen van koffie of thee, doneer ze aan de Voedselbank. Ruim 120 Lionsclubs in ons land zamelen waardepunten in en wisselen deze om in pakken koffie van 250 gram”.

Het inleveren van de punten kan van 1 tot en met 31 december bij Jumbo Veemarkt, Jumbo Assendorp, Jumbo Stadshagen, Jumbo Sellekamp, Albert Heijn Stadshagen, Albert Heijn Forelkolk en Albert Heijn Diezerpoort, Albert Heijn Dobbe, Albert Heijn Zuid.

Lionsclub Zwollerkerspel is een van de twee Lionsclubs van Zwolle. Het is een serviceclub, wat betekent dat de leden met diverse initiatieven projecten in de samenleving steunen. Het is de tweede keer dat LC Zwollerkerspel deze actie organiseert.

Artikel delen: