Nieuw in Zwolle: CultuurSpot Stadshagen

Zwolle – CultuurSpot Stadshagen is de nieuwe naam van de gratis muziekmiddagen in het Cultuurhuis Stadshagen. Elke eerste zaterdagmiddag van de maand wordt er voortaan onder deze naam vanaf 14.00 uur live muziek geprogrammeerd in het Cultuurhuis Stadshagen.

Een jury met vertegenwoordigers van Travers, De Muzerie, Muziek in de Tent, Wijkstichting Stadshagen Totaal en Delifrance heeft de beslissing genomen uit zo’n 50 inzendingen. Het leuke van de nieuwe naam is dat je op de zaterdagmiddagen verschillende vormen van cultuur kunt komen spotten, maar ook zelf in de spotlights kunt staan. Het Zwols Pop & Rockkoor onder leiding van Karen Peterson zal als eerste onder de nieuwe naam optreden. Op zaterdagmiddag 1 november laten zij zich in het Cultuurhuis horen met een afwisseling van popmuziek en rock met af en toe een song uit een musical of een swingende gospel. Ook zal de winnende inzender tijdens deze middag een lekkere Samen maken we de Stad taart uitgereikt krijgen.

Samen maken we de Stad

Het maandelijkse muziekfeest in het Cultuurhuis is één van de geslaagde projecten op www.samenmakenwedestad.nl. Dit programma wil Zwolse organisaties en inwoners bijeen brengen om te werken aan een leukere, mooiere en betere stad voor iedereen. Verschillende plaatselijke muzikanten, ondernemers en particulieren dragen belangeloos hun steentje bij aan dit maandelijkse muziekgebeuren. Meedoen? Mail naar cultuurhuis@samenmakenwedestad.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer