Karola Schröder, 4D-makelaar Vechtdal - Foto: Stimuland
Karola Schröder, 4D-makelaar Vechtdal
Foto: Stimuland

4D-spreekuur voor lokale initiatieven

Zwolle – Wie goede ideeën heeft om zijn of haar buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken, maar niet goed weet wat de mogelijkheden zijn, kan contact opnemen met een regionale 4D-makelaar.

De provincie Overijssel heeft hiervoor een subsidiemogelijkheid geopend. Deze regeling staat in het teken van corona en is bedoeld om je leefomgeving gezond te houden. Het eerstvolgende online spreekuur is 10 december van 9.00 tot 14.00 uur.

Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars elke tweede donderdag van de maand een spreekuur. Kom maar op met je mooie ideeën en meld je aan! Meer informatie op https://www.stimuland.nl/4d/

Artikel delen: