Stadkamer zoekt vrijwilligers

Stadkamer zoekt vrijwilligers

Zwolle – Bij Stadkamer werken 126 vrijwilligers in twaalf verschillende rollen. Op 7 december, de Nationale Vrijwilligersdag, zet Stadkamer haar vrijwilligers in het zonnetje.

Want samen met de medewerkers van Stadkamer zorgen de vrijwilligers ervoor dat Stadkamer dé plek is in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven, waar je kunt lezen en lenen, koffie kunt drinken, studeren en werken, waar je geïnspireerd raakt en je kunt blijven ontwikkelen. Stadkamer is er van en voor Zwollenaren.

Het is een huiskamer voor de stad, een plek waar je naar toegaat voor inspiratie en ontmoeting. Lijkt het je ook wat om vrijwilliger te worden bij Stadkamer, dat kan!

Wie het leuk lijkt om in een inspirerende omgeving vrijwilligerswerk te doen kan zich aanmelden. De taken zijn heel divers. Van werken met boeken en klanten tot het digitaal wegwijs maken van deelnemers van een Klik en Tik cursus. Op dit moment zoeken Stadkamer vrijwilligers om te helpen bij activiteiten in het Medialab en bij Lezen en Lenen.

Stadkamer vindt het belangrijk dat vrijwilligers werk doen wat bij ze past. Daarom gaan ze bij aanmelding altijd in gesprek om te zien welk werk het beste past bij de kwaliteiten en interesses van de vrijwilliger. Er is altijd wel een rol die past, aldus Stadkamer.

Wil je vrijwilliger worden bij Stadkamer? Kijk op stadkamer.nl/vrijwilligerswerk voor een uitgebreide beschrijving van iedere functie en voor de actuele vacatures. Of lees de interviews met de huidige vrijwilligers.

Artikel delen: