Westerdiep stapt over naar gemeente Zwolle

Zwolle – Serge Westerdiep (1971) wordt woordvoerder/bestuurlijk communicatieadviseur bij de afdeling Communicatie van de gemeente Zwolle.

Westerdiep gaat twee wethouders ondersteunen: Janco Cnossen (Christen Unie – o.m. Verkeer en Vervoer, Sport, Toezicht & Handhaving) en Gerrit Piek (PvdA – o.m. Ruimtelijke Ordening en Financiën). Westerdiep is nu nog plaatsvervangend redactiechef van de stadsredactie Zwolle van De Stentor en politiek verslaggever bij dezelfde redactie. Hij volgt Susanne van der Putt op, die onlangs senior-communicatieadviseur werd bij de gemeente Apeldoorn.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Is dit de Serge Westerdiep, die via de Stentor over het stadion schreef en daar veel negatieve reacties op kreeg, (lees hier de weblog maar op na) waardoor de Stentor heel vaak in een negatief daglicht kwam te staan?


    Maak melding

  2. Schijnt een nogal gekleurd h*ernalist te zijn. Ook politiek gezien. Jammer, maar gister verzuchte ik al op een andere site dat “onafhankelijke journalistiek” helaas niet meer mogelijk lijkt.


    Maak melding

  3. 😀 Nep-dichter die Nico D. l*lverhalen bij die stijllozen. Nej Jeroen & Paul, alsmede Matthijs zijn behoorlijk objectief. Die Twan van NOVA vind ik ook goed net als Clairy. Maar betwijfel of allen objectief zijn.


    Maak melding

Reageer