Twee waterschappen organiseren online veiling overtollig materieel

Twee waterschappen organiseren online veiling overtollig materieel

Zwolle – Waterschap Drents Overijsselse Delta en Waterschap Rijn en IJssel organiseren in samenwerking met veilingplatform Agribidding.com een online veiling.

Na de succesvolle veiling van vorig jaar, opende 4 december de online veiling van overtollig materieel afkomstig van WDODelta en Waterschap Rijn en IJssel. Van tractoren en maaiboten tot lasapparaten en verkeersborden. Het aanbod is divers en er kan vaak al vanaf 10 euro geboden worden.

Een online veiling is een transparante, duurzame en effectieve manier om overtollig materieel van de hand te doen, aldus WDODelta. Zo krijgt het een tweede leven en een gelukkige nieuwe eigenaar. Iedereen heeft gelegenheid om mee te bieden. Dit gebeurt op afstand, waardoor het een ideaal coronaproof verkoopkanaal is in deze roerige tijd.

Het is mogelijk om het aangeboden materieel in het echt te bekijken. Er is een kijkmoment op afspraak gepland op donderdag 17 december. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor aan te melden. De kijkdag vindt plaats op twee locaties: aan de Ossebroeken 6 in Beilen en aan de Avinkweg 2 in Haarlo.

Voor meer informatie, kijk op: https://www.agribidding.com/nl/veilingen/3347.

Artikel delen: