Presentatiedag Jubal Zwolle

Zwolle – Jubal Zwolle presenteert op zaterdag 25 oktober haar verschillende onderdelen in winkelcentrum Zwolle Zuid en winkelcentrum Stadshagen. Tijdens deze dag laat Jubal zien dat muziek maken heel eigentijds kan zijn.

Het idee dat mensen hebben over muziekkorpsen is verouderd. Termen die nu horen bij de showband van Zwolle zijn:  frisse en bekende nummers, verschillende showelementen, grootse en stoere uitstraling, variatie, sport, guards en interactie met het publiek. Jubal is de showband van Zwolle. Binnen Zwolle is Jubal het enige korps dat de weg van showbands is ingeslagen. Door de Amerikaanse stijl van muziek maken, laat Jubal de flitsende kant van muziek en show zien. Zo zijn de majorettes omgetraind tot guards, die nu verschillende materialen gebruiken tijdens hun straatoptredens en taptoe-shows. Om al deze aanpassingen kenbaar te maken aan de Zwolse inwoners, organiseert Jubal de presentatiedag.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:


Winkelcentrum Zwolle Zuid

Van 12.00 uur t/m 12.30 uur: De flitsende percussionisten openen de dag door een repetitie te houden waarbij een geheel nieuwe sound ten gehore wordt gebracht.

Van 12.30 uur t/m 13.00 uur: Daarna toont Jong Jubal haar vrolijke en dynamische uitstraling middels een straatoptreden

Van 13.00 uur t/m 13.30 uur: Zowel de guards van Jubal als Jong Jubal zullen om 13.00 uur de diverse aspecten van een wedstrijdshow laten zien.

Van 13.30 uur t/m 14.00 uur :Later laten de senioren middels een taptoeshow het wedstrijdelement voor showbands zien
 

Winkelcentrum Stadshagen

Van 15.00 uur t/m 15.30 uur: De flitsende percussionisten openen de dag door een repetitie te houden waarbij een geheel nieuwe sound ten gehore wordt gebracht.

Van 15.30 uur t/m 16.00 uur: Daarna toont Jong Jubal haar vrolijke en dynamische uitstraling middels een straatoptreden.

Van 16.00 uur t/m 16.30 uur: Zowel de guards van Jubal als Jong Jubal zullen om 16.00 uur de diverse aspecten van een wedstrijdshow laten zien.

Van 16.30 uur t/m 17.00 uur: Later op de middag laten de senioren middels een taptoeshow het wedstrijdelement voor showbands zien.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Heel mooi, die showelementen, maar persoonlijk houd ik meer van de traditionele marsmuziek die gevoelens van euforie / onoverwinnelijkheid opwekt als een een korps door de straten van stad of dorp marcheert.


    Maak melding

Reageer