Financiële bijdrages voor lokale projecten

Zwolle – Op maandag 13 oktober kregen vijf projecten, door middel van een cheque, symbolische de financiële bijdrage uit het Rabo Stimuleringsfonds overhandigd. Via dit fonds wil de bank haar maatschappelijke bijdrage leveren aan lokale projecten. Een groot voordeel hierbij is, dat er geen tegenprestatie aan verbonden is.

In het derde kwartaal van 2008 heeft een aantal projecten een bijdrage toegekend gekregen van de commissie van het Rabo Stimuleringsfonds. De volgende projecten hebben een bijdrage ontvangen: Podium Cultuurhuis Stadshagen, Stichting Welzijn Senioren Kampen, Stichting Aangepast Paardrijden, Zorgcombinatie Zwolle en Wijkvereniging Berkum.

Projecten met een lokaal karakter komen in aanmerking voor het Rabo Stimuleringsfonds. De voorwaarden  en criteria kunt u vinden op www.rabobank.nl/ijsseldelta onder Stimuleringsfonds. Alle ingezonden aanvragen worden voorgelegd aan de commissie. De commissie komt eenmaal per kwartaal bijeen.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Wijkvereniging Berkum, was destijds de animator om voor alle plannen te gaan liggen die Berkum’s grens zelfs op km’s benaderden…..Ongetwijfeld doen ze ook veel goeds voor de wijk zoals wijkstichting Stadshagen-totaal ook enorm goed bezig is. En wijkvereniging WVF al vele 10-tallen jaren.

  Hoeveel projecten zouden heen meegedaan?
  Rabo is wijkgericht, maar ook bevooroordeeld?


  Maak melding

 2. iedereen houdt de prijs omhoog, maar één dame houdt de prijs van boven af vast naar beneden…
  Dat is dan die CDA-er uit Berkum…zal wel een te klein bedrag op staan…


  Maak melding

 3. Berkum valt uit de boot in vergelijking met de ander vier goede doelen…
  Bij Berkum denken veel mensen aan opgedirkte blonde dames in te grote auto’s, sjaaltje om de hals, de kinderen droppend bij de Weijenbelt om een lampionnen optocht te lopen. Ondertussen trachten om zoveel mogelijk gezien te worden en om ook nog eens zoveel mogelijk roddels te proberen te bemachtigen van alle inwoners in Berkum. Om daarna luid claxonerend weer snel naar hun huisje terug te rijden om de telefoon te pakken en hun beste viriendinnen te voorzien van alle nieuwtjes…


  Maak melding

 4. dick ik snap ergens niet waarom je nou weer berkum er bij moet halen.dat wij de zaakjes nou goed voor mekaar hebben dat is een ding wat zeker is , dat jullie het nou met dat zielige festival in stadshagen moeten doen ,daar kan berkum ook niks aan doen 8)


  Maak melding

 5. Wat staan de vaste bezoekers van deze site altijd snel klaar met hun meningen.

  Rabobank zelf heeft geen directe invloed in de keuzes die door de commisie gemaakt worden. Bovendien is er elk kwartaal een bedrag beschikbaar.

  Vorige kwartaal:

  Instelling Project Bedrag
  MEE IJsseloevers: Best Buddies ?? 3.000
  Activiteitencentrum de Trommel: Sportrolstoel ?? 1.000
  De Zonnebloem, afdeling IJsselmuiden: Uitstapje ?? 500
  De Zonnebloem, afdeling Westenholte/Spoolde: 25-jarig Jubileum ?? 500
  De Zonnebloem, afdeling Zwolle: Seminar Bezoekwerk ?? 2.000
  Scouting De Trijsberg: Nieuw clubgebouw ?? 1.500
  Stichting Epilepsie Instellingen Nederland: Recreatieve activiteiten en voorzieningen ?? 5.900
  Speeltuinvereniging Holtenbroek: Speeltoestel ?? 1.500
  St. Terminale Thuiszorg Kampen e.o: Symposium ?? 2.000  Maak melding

 6. Mening? Lees maar eens goed, heb enkel feiten genoemd en al dan niet terecht met elkaar verbonden. Ieder mag er van vinden wat ie wil 😉


  Maak melding

Reageer