Frans Bauer en Marianne Weber signeren cd in Zwolle

Zwolle – Frans Bauer en Marianne Weber zijn woensdag voor een flitsoptreden in Zwolle geweest. Bij een platenwinkel aan de Roggestraat signeerden de twee artiesten hun nieuwste cd. De twee doen een promotietoer voor de nieuwe duetten-cd “Frans & Marianne” met 10 nieuwe nummers. “Als ik met jou op de wolken zweef” is de nieuwe single van het gelegenheidsduo en met het schijfje hopen de twee binnenkort de hitlijsten te gaan bestormen. De twee, die hun eigen reallifesoap hebben bij de Tros, geven op 6, 7 en 8 december 2008 een aatal grootse concerten in Ahoy Rotterdam.

Bauer en Weber kwamen in Zwolle aan met een speciale touringcar. Levensgrote foto’s op de bus kondigden het tweetal overduidelijk aan. Bij de platenzaak stonden al vanaf het midden van de middag tientallen fans te wachten. Rond de klok van 17.00 uur waren dat er meer dan honderd. Met hen waren 3 camerateams aanwezig en een handjevol fotografen. De signeersessie verliep, op aanwijzing van een aanwezige beveiliging, uiterst strak, maar de twee artiesten maakten ruim tijd voor een praatje met de Zwolse fans. Frans Bauer was daarbij veruit de populairste artiest. De flitstoer startte woensdag in Maastricht en leidde hen via Den Bosch en Arnhem naar Zwolle. Overdag konden fans kaarten winnen voor een concert woensdagavond in Leeuwarden. Voor 300 prijswinnaars was er een toegangsbewijs beschikbaar voor het eerste duettenconcert van Frans Bauer en Marianne Weber op een nog geheime locatie.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

 

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Het team handhaving van SoZaWe (Sociale recherche) had hier zijn slag kunnen slaan. Er liep hier vast wel een oudijzer handelaar of twee tussen !


  Maak melding

 2. ⤽Als ik met jou op de wolken zweef⤝ is de nieuwe single van het gelegenheidsduo en met het schijfje hopen de twee binnenkort de hitlijsten te gaan bestormen.

  Dit single stond vorige week al op nummer 1 in de Single Top 100, dus dat hopen is uitgekomen.


  Maak melding

 3. Als er nu eens ludieke reacties stonden zou ik misschien nog kunnen lachen, maar verder dan onderbroekenlol komt men hier doorgaans niet.


  Maak melding

 4. Hallo opletter jij hebt zeker een hoge dunk van jezelf want je hebt altijd commentaar op anderen .Jij moet je eens afvragen of jezelf wel zo goed bent anders moet je hier niet op deze site komen .


  Maak melding

 5. Al is het niet mijn muziek. Wel tof en vrolijk dat er meer dan 100 mensen spontaan bij de muziekzaak van Hans Breukhoven (die vent van Vanessa) stonden. Die zal het toch zijn, doe mij maar SamSam, altijd vrolijk en deskundig advies.


  Maak melding

 6. maar Dick ik zag jou vorig jaar in de polonaise lopen op oranjefeest
  op de muziek van…………………………. daar komt ie FRANS BAUER 😛 is helemaal niet erg hoor om er vooruit te komen dat je van Nederlandstalige muziek houdt


  Maak melding

 7. Ach ja Almanzo, als het feessie nixxx is het gezelschap uitstekend en je er toch bent. Kun je er beter wat van maken. Wat vind jij tof dan?

  Hou ook van Ned.talige muziek, maar hoor net over mega-piratenfestijn in Neu-Leusen. Franzie, frau Weber, J.Smitje en zijn palingkornuiten, BZN, Gore Geer en vice verca, etc. etc. Nee, laat maar.

  De Dijk, Blof, IOS (helaas gestopt), LICHTERLAAIE, Van DikHout, Bouwdewijn de Groot (uitstekende Nijgh-teksten)….. dat spreekt me behoorlijk meer aan. HAZES blijft natuurlijk wél uniek!


  Maak melding

 8. Wel eens van vooruitgang gehoord dick pieter en tim ? Nou door mijn stukjes kun je dat leren. Zo, nu ga ik naar mijn werk, mijn personeel wacht met koffie.


  Maak melding

 9. Waar slaat dat op, opletter? als je niet van palingsound houdt, doe je opeens niet meer aan vooruitgang? Echt van jou kan ik geen hoogte krijgen. Arrogant stukje ganzenbrood.


  Maak melding

 10. Mooi en gezellig verwoord gezellig, die benaming houden we erin…. 😉

  @almanzo, op 16 oktober 2008 om 09:16
  jaaaa boutewijn de groot daar ga ik helemaal van uit mijn pan, kun je een mooi feessie opbouwen dick hahaha

  Had het over leuke muziek, je hoeft toch niet overal een feestje op te bouwen. Saai als je de hele avond polonaise loopt; geen tijd meer voor een goed gesprek en veel humor.
  Kan je je dans aanbevelen trouwens, die je op V.V.T. van I.O.S. kunt doen!

  Oeps, er is een vooruitgangprediker actief…..Huh, muziek=passie en beleving nu MOETEN we opeens iets leren. Leren houden van? Vanaf deze comfortabele positie wens ik het personeel van de opletter alle sterkte :'(


  Maak melding

Reageer