Blessuregolf bij aanvallers FC Zwolle

Zwolle – Vincent van den Berg is door FC Zwolle-trainer Jan Everse naar huis gestuurd. De van Arsenal gehuurde belofte kampt nog altijd met de naweeën van de ziekte van Lyme. In zomer is Van den Berg door een teek gebeten en is daardoor al sinds de voorbereiding uitgeschakeld. Hij speelde daardoor nog geen enkele officiële wedstrijd voor de Zwollenaren.

“Ik wil hem pas terugzien als hij fit is”, aldus Everse in Voetbal International. Van den Berg wordt door FC Zwolle voor één seizoen gehuurd van Arsenal. De Londense club verhuurde de negentienjarige aanvaller vorig seizoen al aan Go Ahead Eagles. Daar kwam hij slechts tot vijf optredens. Door het afhaken van Van den Berg is de spoeling van aanvallers erg dun bij Zwolle. Marcel Kleizen, Johan Plat en Javier Guarino zaten afgelopen weekend met blessures op de tribune, terwijl ook clubtopscorer Bram van Polen kampt met buikproblemen.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Redan wint FIFA-zaak tegen Cyprioten

  Iwan Redan mag AEP Paphos transfervrij verlaten. Dat is de uitkomst van een door de aanvaller bij de FIFA aangespannen zaak tegen de Cypriotische club. Bovendien moet Paphos hem meer dan een jaarsalaris overmaken.

  Redan tekende in juni een tweejarig contract bij de eilandbewoners. De club bleek echter problemen te hebben om de verbintenis na te leven.

  FCUpdate.nl  Maak melding

 2. Ben dat geleur met dat baggerblaadje VI wel zo zat. En al die belangen. VI was toch van de Telegraf? Er hebben al die jaren zelden gedurfde uitspraken in gestaan.
  Op tv moets dat progamma eerst VoetbalInsite heten nu VoetbalInternational. Dat dat zo maar mag; niet eens meer SLUIKreclame!
  Jammer dat ik afgelopen zaterdag niet met De Kickert, Henze en de Nijmert aanwezig KON zijn toen de toppers van Hard Gras een lezing hielden. Da’s pas sportjournalistiek, met mooie gedichten van Henk S. enzo. ok dat was het wat “voetbaljournalistieke frustratie betreft” 😉


  Maak melding

 3. Kleizen, aardige jongen hoor maar niet geschikt voor het betaald voetbal.
  Altijd geblesseerd en als hij wel speelt raakt hij geen pepernoot, watje.


  Maak melding

 4. Volledig niet mee eens. Met zijn blessure gevoeligheid nog wel, maar als hij speelt ligt er voor de spelers om hem heen meer ruimte in de aanval. Het sleurt en beukt net zolang tot het fluitje klinkt, dit levert bijna iedere wedstrijd wel gevaarlijke momenten op. Ik ben zeer tevreden met Kleizen, ik denk ook niet dat hij het ver zal schoppen bij een eredivisie club, maar bij Zwolle vind ik dat hij met zijn inzet en slimmigheden zeer veel toegevoegde waarde heeft.


  Maak melding

Reageer