Auto winnen in het theater

Zwolle – Dinsdagavond 28 oktober staat voormalig Buena Vista Social Club lid, Eliades Ochoa in Theater De Spiegel in Zwolle. Bezoekers van het concert maken die avond kans op een weekend lang toeren in een Jeep van Eric Selles Cars Zwolle. Selles stelt de auto exclusief ter beschikking aan bezoekers van het concert op de 28e. Dit cadeautje heeft alles te maken met de goede relatie tussen Eric Selles Cars Zwolle en het merk Ben in de Mood® van Odeon De Spiegel theaters. Op www.benindemood.nl spelen theaterbezoekers een online spel. Dat spel levert een individuele theatermood op en bij elke mood horen bijzondere theaterbelevenissen. Naast voorstellingen, horen bij het merk spannende extraatjes en verrassingen. Een weekend in een gloednieuwe Jeep is zo’n verrassing!

Eliades Ochoa is in Nederland onder andere bekend van zijn samenwerking met Bløf op hun album ‘Umoja’. Maar lang voordien was hij al een fameus artiest. Ochoa maakte namelijk deel uit van de Cubaanse groep Buena Vista Social Club. Eliades Ochoa is nu één van de laatste overgebleven leden van deze roemruchte formatie. Met zijn doorleefde en ­krachtige stem trakteert hij tijdens het concert op vele Cubaanse muziekstijlen zoals son, guaracha, bolero en afros. Aan het eind van de avond, als het publiek is ondergedompeld in de Cubaanse mood, wordt bekend gemaakt wie van de gasten een weekend in een ruige Jeep heeft gewonnen. 

Voor deze avond zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten reserveren voor het concert op dinsdag 28 oktober om 20.15 uur kan via de website www.odeondespiegel.nl en bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters via 038 4 288 288 (geopend op werkdagen van 17.00 tot 20.30 uur en in het weekend 1 uur voor de voorstelling). Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer