IKC de IJsselhof verrast Zandhove met kerstactie - Foto: IKC de IJsselhof
Foto: IKC de IJsselhof

IKC de IJsselhof verrast Zandhove met kerstactie

Zwolle – Twaalf leerlingen van het Talentlab van IKC de IJsselhof zijn de afgelopen zes weken bezig geweest met een maatschappelijk project.

De leerlingen hebben gezamenlijk besloten om het project te richten op de eenzame ouderen die in een lastige periode zitten vanwege de coronacrisis. Ze hebben een brief opgesteld aan Zorgspectrum het Zand locatie Zandhove met de vraag of ze iets mochten organiseren voor de ouderen. Een wensmedewerker van Zandhove is op school langs geweest om met de leerlingen te brainstormen over een leuke actie voor de kerstdagen.

Het idee ontstond om goodiebags te maken. Zandhove heeft 200 tasjes geregeld die alle leerlingen van IKC de IJsselhof hebben versierd. Daarbij heeft elke leerling een kerstkaartje gemaakt en geschreven die ze in hun tasje hebben gestopt. Zandhove gaat de tas vullen met leuke kerstcadeautjes.

Woensdag december hebben de leerlingen van het Talentlab de versierde tasjes met de kerstkaarten aangeboden aan Laura (stagiaire) en Gerrit (bewoner) van Zandhove. Met de kerstdagen zullen alle bewoners van Zandhove kunnen genieten van de gevulde goodiebags.

Foto's 2
IKC de IJsselhof verrast Zandhove met kerstactie - Foto: IKC de IJsselhof
Foto: IKC de IJsselhof
Artikel delen: