SP: inzet ‘De Flex’ in Zwolle?

Zwolle –  Tijdens de jaarconferentie van Nicis werd bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van de Nicis ontwerpwedstrijd. Het winnende idee is ‘De Flex’. Dat is een flexplex die te gebruiken is bij tijdelijk braakliggende veldjes. Met ‘De Flex’ kunnen tijdelijke hang- en ontmoetingsplekken worden gecreeërd. Dit idee zoekt nog naar een plaats om in de praktijk te worden getest. De SP vraagt aan het college of Zwolle mogelijk die plek kan zijn.

SP Raadslid Edwin Koster: ‘de gemeente Zwolle wil zich graag profileren als een innovatieve en creatieve organisatie. Kijk ook maar naar het ‘investors in people’ keurmerk. Het zou goed zijn als de gemeente Zwolle bekijkt of er in Zwolle mogelijkheden zijn om ‘De Flex’ te testen.’ Ook wil de SP graag weten of ook Zwolse ambtenaren ideeën hebben ingestuurd voor deze ontwerpwedstrijd.

Dat brengt ons bij de volgende vragen voor het college:

  1. Zijn er door Zwolle ideeën aangedragen voor de ontwerpwedstrijd van het Nicis. Zo ja, welke? Zo nee, past het stimuleren van medewerkers van de gemeente Zwolle in het personeelsbeleid van Zwolle?
  2. Is de gemeente Zwolle bereid om te onderzoeken of ‘de Flex’ gebruikt kan worden bij de stedelijke vernieuwing van Zwolle.

Namens de SP-fractie;

Edwin Koster

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Dit hebben wij helemaal niet nodig in zwolle. onze hangjongeren zoeken hun eigen stekkies wel uit en waarschijnlijk hangt er een prijskaartje aan waar je een mooie tussenwoning van kan kopen. Tsja en dan……………., who the fok is edwin koster? nog nooit van gehoord van deze jongen.


    Maak melding

Reageer