Opening Lego World 2008 in Zwolle

Zwolle – Donderdagmorgen is Lego World in Zwolle van start gegaan. Bij de Zwolse IJsselhallen stonden voor 10.00 uur al honderden kinderen en ouders voor het grote blokjesevenement te wachten. Voordat de deuren van de kassa’s open gingen was het ‘Indiana Jones’ die via aantal stunts Lego Wold 2008 opende.


Spektakel op het dak van de IJsselhallen…

Terwijl de eerste bezoekers al buiten in de stromende regen stonden te wachten voor de start van Lego World kwam 10.00 uur Indiana met een stuntauto het terrein op. Kort daarna volgde een ‘handgemeen’ op het dak van de evenementenhal. Een boef werd door Indy van het dak gemept, en bij het publiek aangehouden. Lego World 2008 was daarmee geopend. De bezoekers dromden vervolgens voor de ingang van de hallen bijeen om van het grootste Lego evenement van de wereld te gaan genieten.


De eerste legofanaten staan te trappelen om naar binnen te mogen…


De IJsselhallen stromen al snel vol…

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Opening Lego World 2008 in Zwolle”

  1. ja is wat ,,, ik stond -vast- bij oude weg voor ijsselbrug
    al bij h,broek ben bij h,broek door het bos bij carpool hattem er weer op a50 gegaan toen kon ik langzaam 50 km rijden 7 minuutjes vertraging , via oud weg, gehoort iemand 45 min over gedaan :'( :'( :'( dat was om half 2 in de meeste auto,s zaten kinderen. dus die moesten er nog heen weet niet tot hoe laat het open is maar denk 18-00 uur . hebben ze er niet veel aan gehad

  2. Legoworld
    Hallo,

    Het evenement Legoworld trekt ongeveer 10.000 bezoekers per dag! Heb er vandaag zelf gestaan als vrijwilliger voor de Bouwsteen. Ook werd vandaag Paleis Soestdijk tentoongesteld aan het publiek, mijn had dit ontworpen/gebouwd samen met een paar andere Bouwsteenleden. Geweldig om te zien!

Reacties zijn gesloten.