Lego World Zwolle bijna uitverkocht!

Zwolle – Donderdag is het grootste Lego-evenement van de wereld en tevens één van de grootste kinderevenementen van Nederland, Lego World, van start gegaan in Zwolle. Tot en met 21 oktober 2008 zullen in totaal zo’n 75.000 Legofanaten hun weg naar Zwolle vinden.

Indiana Jones is deze editie een rode draad in het programma. Overal kom je zijn beeltenis, en natuurlijk ook een lego-figuur van de avonturier, tegen. Nieuw op Lego World is een Jungle. In een oerwoud kun je verschillende wilde dieren tegen het lijf lopen. Racers is een andere noviteit. Verder heeft de organisatie ook dit jaar bijzonder oog voor de kleintjes; bij een informatiestand kunnen polsbandjes afgehaald worden om daarop de naam van het kind en een mobiel telefoonnummer op te schrijven. Het kleurrijke blokjesevenement is bijna uitverkocht. Op de dagen zondag 19 en maandag 20 oktober zijn er helemaal geen tickets meer te verkrijgen. Toegangskaarten kunnen alleen nog online via legoworld.nl besteld worden.


Een heuse Jungle…

Via ‘Lees verder’ een fotoverslag…

 
Paleis Soestdijk…


Star Wars…


Racers…


Een haventerrein…


Indiana Jones…


Wilde dieren…

Artikel delen:
Reactie 1
 1. indiana jones
  hallo ik had een vraag, uit hoeveel stenen bestaat filmheld indiana jones. kan het nergens vinden. kunnen jullie mij helpen. graag het exacte aantal stenen. gr g.zuil

  ==========

  Het valt nu niet meer te tellen.
  Lego World is al een week afgelopen 😉


  Maak melding

Reageer