125 kilometer lopen voor de asieldieren - Foto: Dierenasiel Zwolle
125 kilometer lopen voor de asieldieren
Foto: Dierenasiel Zwolle

Geesje loopt 125 kilometer voor asieldieren van Dierenasiel Zwolle

Zwolle – Stichting Dierenlot biedt leuke acties met de jaarlijkse Christmas Challenge. Doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor dieren in nood in Nederland. De dierenhulporganisaties die meedoen aan de Christmas Challenge ontvangen de DierenLot Donatieverdubbelaar, tot een maximum van 2500 euro per organisatie.

Geesje van den Berg van Dierenasiel Zwolle doet mee en vertrekt maandag 14 december om 8.00 uur vanaf het asiel in Zwolle, met als eindbestemming Arkel, het Christmas Station van Stichting Dierenlot. Geesje verwacht op donderdag 17 december om 17.00 uur in Arkel aan te komen. Al het ingezamelde geld komt ten goede aan asieldieren.

Geesje gaat de 125 kilometer naar Arkel lopen en laat zich hiervoor sponsoren. Wie Geesje en de asieldieren wil steunen kan dat bijvoorbeeld doen door € 0,10 per kilometer te sponsoren, hetgeen uitkomt op ongeveer € 12,50. Een zelf te bepalen bedrag is natuurlijk ook mogelijk!

Geesje legt uit dat haar motivatie om van Dierenasiel Zwolle naar Arkel Christmas Station te lopen de langzittende dieren in het dierenasiel zijn: “Honden die maand na maand wachten op een #Foreverhome en toch enthousiast blijven. Gewonde katten die een behandeling geduldig ondergaan en de moederpoezen die maanden moeten wachten tot zij aan de beurt zijn en het Dierenasiel kunnen verlaten. Ondanks alle afleiding, liefde en aandacht van onze asielmedewerkers zijn zij toch langer tijdelijk beperkter in hun bewegingsvrijheid dan de andere dieren in het asiel. Daarom loop ik de benen uit mijn lijf!”

Geesje: “Sponsor mij dan alsjeblieft voor ongeveer 10 eurocent per afgelegde kilometer. Dit is 10 euro of 15 euro per sponsor voor de asieldieren. Via ons Facebookaccount en Instagramaccount volgen dagelijks updates hoe het onderweg gaat. Mijn doel is volledig behaald als het lukt om een geweldig geldbedrag voor de dieren bij elkaar te lopen.”

Doneren kan via deze link: https://www.arkelchristmasstation.nl/actie/geesje-van-den-berg

Wilt u op een andere wijze deze wandeltocht sponsoren, laat het dan weten via mailadres  125kmlopenvoorasieldieren@gmail.com

Foto's 2
Geesje loopt 125 kilometer voor asieldieren van Dierenasiel Zwolle - Foto: Dierenasiel Zwolle
Foto: Dierenasiel Zwolle
Artikel delen: