Theater SintShowPaleis voorverkoop gestart

Zwolle – Nog enkele weken en dan is het alweer zover! Dan zal de Sint weer het land betreden met zijn zwarte pieten gevolg. Drukke tijden dus weer voor de goedheiligman en dus vanzelfsprekend ook voor de mensen van het SintShowPaleis. Na de successen van de afgelopen jaren zal het SintShowPaleis dit jaar ook weer diverse theaters vereren met een bezoek. Naast de Theaters in oa. Raalte (de plek waar het 7 jaar geleden allemaal begon en de show dit jaar weer voor 7 keer uitverkocht huis zal zorgen) zal het theatergezelschap van SintShowPaleis ook dit jaar weer in Steenwijk en Zwolle neerstrijken.

Op zondagmiddag 23 november is SintShowPaleis te zien het Regardz theater de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle met twee shows en op woensdagmiddag 3 december zullen in het Steenwijkse  theater de Meenthe twee shows gegeven worden. Tijdens de anderhalf uur durende shows van SintShowPaleis zullen de kinderen en hun ouders, opa en oma’s en overige vrienden en familieleden vermaakt worden door de Sint en zijn pieten. Ongetwijfeld gebeuren er weer een boel spannende en leuke dingen tijdens de SintShowPaleis shows, maar dat het één groot feest gaat worden staat helemaal vast!! En uiteraard gaat aan het eind van de show niemand met lege handen naar huis. Muzikaal word het ook één groot meezingfeest want alles word weer live begeleid door de pietenband Op Stoom & de Schuimpjes!

De kaartverkoop voor de shows in Zwolle zal starten op vrijdag 17 oktober aanstaande via www.sintshowpaleis.nl. Voor kaarten vor de shows in Steenwijk kun je terecht op www.demeenthe.nl.

Voor Zwolle zijn er tevens kaarten te koop bij Top 1 Toys de Wit aan de Diezerstraat en aan de kassa van Regardz theater de Nieuwe Buitensocieteit.

Op de site van SintShowPaleis staat overigens alle informatie over de shows en activiteiten van SintShowPaleis.

Wanneer u als bedrijf besluit om meerdere kaarten voor SintShowPaleis te bestellen dan is het raadzaam om van te voren even een mailtje te sturen naar info@sintshowpaleis.nl. Dan komt alles dik in orde!!

Artikel delen:

Reageer