1e prijswinnaar Geheim van Graaf Sassendonk

Zwolle – Van de ongeveer 500 deelnemers aan Het Geheim van Graaf Sassendonk  was Erik van der Ham de eerste die daadwerkelijk in de prijzen viel. Afgelopen donderdag kreeg hij uit handen van Luuk Kelderman van het RBT Vechtdal IJsseldelta de 4 entreekaarten voor Lego World overhandigd.

Erik vulde een vragenlijst in, waarmee hij bewees veel te hebben opgestoken van de interactieve speurtocht door Zwolle. Uit de vele goede inzendingen werd zijn naam getrokken. Hij gaf aan erg blij te zijn en verheugde zich er op om het meerdaagse evenement in de IJsselhallen te gaan bezoeken.

Nog meer prijzen te winnen

Voor de deelnemers volgen er nog 2 vragenronden alvorens de eindklassering wordt opgemaakt.. Vrijdag 17 oktober is reeds de 2e vragenronde van start gegaan. Uit de goede inzendingen worden dit keer 16 dagkaarten voor Walibi World verloot. Voor de uiteindelijke eindwinnaars van het 1e seizoen liggen er mooie prijzen te wachten.

Herfstvakantie

Gezien de vele inschrijvingen van de afgelopen periode en het grote animo onder de (Zwolse) schooljeugd is er nog de mogelijkheid om in de herfstvakantie Het Geheim van Graaf Sassendonk  te spelen. Op donderdag 23 en zaterdag 25 oktober kan er nog worden ingeschreven voor deze interactieve ontdekkingstocht door Zwolle. Wees er snel bij want er zijn voor beide dagen nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar!

In 2009 zal er een vervolg komen op de huidige  variant van Het Geheim van Graaf Sassendonk dus het speuren in Zwolle is nog lang niet afgelopen!  Voor het reserveren van plaatsbewijzen op bovengenoemde data  kan er gebeld worden naar 0900 – 11 22 375 (0,45 p/min). Wil je meer informatie? Kijk dan op: www.geheimvangraafsassendonk.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer