Ecodrome Zwolle wordt indianendorp

Zwolle – Tot en met zondag 26 oktober staat Expeditie Ecodrome Zwolle in het teken van de Indian Summer. Het themapark wordt deze weken omgetoverd tot een echt indianendorp met tipi’s en totempalen. Tipi’s zijn indianententen waarin expeditieleiders de spannendste indianenlegendes vertellen. Kinderen kunnen ook deelnemen aan een indianenspeurtocht en een zogenaamde dreamcatcher maken.

Als in de herfst de bladeren kleuren, spreken de inwoners van Canada en Amerika over ‘Indian Summer’. In Expeditie Ecodrome Zwolle staat deze Indian Summer in het teken van indianen. Daarom verandert het themapark tot en met zondag 26 oktober in een heus indianendorp. Kinderen kunnen zich laten schminken als een indiaan en vervolgens laten zien of zij net zo goed kunnen speuren tijdens de indianenspeurtocht. Expeditieleiders vertellen de spannendste indianenlegendes in de tipi’s. In het themapark zijn ook de kleurrijke symbolen te zien zijn die de indianen gebruiken op hun totempalen.

Dreamcatcher

Dagelijks worden workshops gegeven waarbij de bezoekers hun eigen dreamcatcher kunnen maken. Indianen maken een traditionele dreamcatcher van een wilgentwijg die in de vorm van een ring is gebogen. In de ring is een web geweven met een rond gat in het midden. Indianen geloven dat dankzij een dreamcatcher de goede dromen naar de dromer toe dalen, terwijl slechte dromen verstikken in het web. Naast de Indian Summer-activiteiten zijn alle andere attracties van het park ook geopend, waaronder de Monstertunnel, Expeditie Goudmijn en de Jungle Expeditie. In alle attracties staat het ontdekken en beleven centraal. Expeditie Ecodrome Zwolle is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Wat een slechte onoverzichtelijke website hebben ze!
    Waarom geen overichtelijke data zodat je gelijk kunt zien wat er nog komt en wat al is geweest, nu moet je constant doorklikken.
    Ik plaats het hier omdat het contact formulier niet werkte.


    Maak melding

Reageer