Topacts tijdens Zwols Nieuwjaarscircus

Zwolle – IJsselhallen Zwolle luidt het jaar 2009 op spectaculaire wijze in met het Zwols Nieuwjaarscircus wat van donderdag 1 t/m maandag 5 januari 2009 plaatsvindt. Dit circus met internationale topartiesten belooft een groots spektakel te worden. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Het belooft een bijzonder vermakelijk en gevarieerd programma te worden met maar liefst twaalf internationale topacts. Zo heeft Fernand Banning, producent van het circus, onder andere Chinese en Russische acrobaten vastgelegd. De Chinezen van Wolf Hunan brengen een spectaculaire act op éénwielerfietsjes. Menigeen zal zich verder verbazen over de behendigheid van de Russische Kozakken van Iristons en hun schitterende paarden. Uiteraard zullen in de show ook de hilarische clowns en prachtige luchtnummers niet ontbreken. Op de klanken van het live-orkest wordt men meegenomen op een magische reis. Kortom, een aantrekkelijk programma voor jong en oud.

Het Zwols Nieuwjaarscircus is een coproductie met Ahoy Rotterdam waar al 37 jaar met veel succes Kerstcircus Ahoy plaatsvindt. Deze show met internationaal vooraanstaande artiesten is in dezelfde samenstelling te zien in Zwolle.  Tientallen artiesten vanuit de gehele wereld reizen begin januari af naar Zwolle en staan garant voor een adembenemende tweeënhalf uur durende voorstelling, onder regie van circusproducent Fernand Banning.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service 0900 300 1250 (45cpm) of bij de grotere postkantoren, de GWK Travel-stations Express kantoren, de grote VVV-kantoren en overige landelijke bekende voorverkoopadressen of via www.ticketservice.nl. Kijk voor meer informatie over tijden en entreeprijzen van het Zwols Nieuwjaarscircus op www.zwolsnieuwjaarscircus.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer