Politie Zwolle zoekt broer van vermoorde man

Zwolle – Onder leiding van het Openbaar Ministerie Zwolle-Lelystad onderzoekt de politie de gewelddadige dood van de 56-jarige Mohammadi Seyah uit Zwolle.

Nader onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer voor het laatst is gezien in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 oktober. Hij was op dat moment in zijn woning aan de Molenweg 112 samen met zijn oudere broer M’hamed en twee andere mannen. Deze twee personen zijn inmiddels door de politie gehoord. De mannen verlieten rond 02.00 uur de woning waarna het slachtoffer alleen met zijn 60-jarige broer in de woning achterbleef. De politie wil graag in contact komen met zijn broer M’hamed en personen die hem recentelijk nog gezien en/of gesproken hebben. Zowel de twee mannen als de witte auto die door de politie gezocht werden, zijn inmiddels achterhaald. Ook heeft de politie inmiddels diverse mensen gesproken die regelmatig bij het slachtoffer over de vloer kwamen. Zij worden vooralsnog niet met de dood van Mohammadi Seyah in verband gebracht. Bij het onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag zijn op het lichaam van het slachtoffer meerdere steekwonden aangetroffen. Een slagaderlijke bloeding is mede de oorzaak van het overlijden gebleken.

De politie heeft voor het publiek de volgende vragen/ reactiemogelijkheden:

  • Wie heeft de broer van het slachtoffer M’hamed SEYAH, (ook wel Engelse M’hamed genoemd) na maandag 13 oktober nog gezien en/of gesproken?
  • Wie kan nadere (achtergrond)informatie verschaffen over de broer van het slachtoffer; M’hamed SEYA
  • Wie heeft in of in de omgeving van zijn woning iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met de dood van SEYAH?
  • Ieder die informatie heeft met betrekking tot dit onderzoek wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0800-6070.
  • Anonieme informatie kan worden gemeld bij Bel M. (Meld Misdaad anonieM) via 0800-7000.
  • Nadere informatie wordt z.s.m. op www.politieonderzoeken.nl  geplaatst.

Artikel delen:

Reageer