Marcel Boudesteyn nieuwe trainer Be Quick ‘28 - Foto: Be Quick '28
Foto: Be Quick '28

Marcel Boudesteyn nieuwe trainer Be Quick ‘28

Zwolle – Met ingang van het komende seizoen zal Marcel Boudesteyn de nieuwe hoofdtrainer zijn van Be Quick. Hij volgt daarmee Edwin van Nijen op die na vier jaar afscheid neemt.

Marcel Boudesteyn (49 ) is geen onbekende in het voetbal. Als profvoetballer kwam hij uit voor Excelsior, Pec Zwolle en Groningen. In totaal was hij goed voor meer dan 200 wedstrijden in de profafdelingen.

In deze regio is hij echter ook bekend als trainer. Eerder stond hij al voor de groep bij Nunspeet, Olde Veste en Dieze West. De laatste jaren gaf hij echter de voorkeur aan zijn zakelijke activiteiten. Boudesteyn is eigenaar van een kantoor in hypotheken en verzekeringen. “Soms moet je even kiezen voor wat anders, maar de ambitie om trainer te zijn was er altijd. Het kriebelt nog steeds.” Marcel is in het bezit van een TC-1 diploma.

Marcel is niet meer onbekend bij Be Quick’28. “Mijn zoon voetbalt nu een jaar of drie bij Be Quick en speelt momenteel in O17. In die periode heb ik Be Quick leren kennen als een warme club. Ideaal te combineren, want het is maar een paar minuten fietsen van mijn huis.” Marcel is getrouwd met Ingeborg en heeft naast een zoon ook nog een dochter. De club wenst veel plezier en succes bij Be Quick!

Artikel delen: