Agressieve man neemt hondje van vrouw mee

Zwolle – Een 29-jarige inwoner van Deventer werd op zondagochtend 19 oktober aangehouden op de Van Limburg Stirumware. De man reed daar in zijn auto en had even ervoor een 30-jarige inwoonster van Zwolle mishandeld en bedreigd. Daarnaast had hij het hondje van de vrouw meegenomen.

De vrouw deed hiervan aangifte. De man kon kort daarop, op basis van het opgegeven signalement en beschrijving van de auto, worden aangehouden. De man werd ingesloten op het bureau, het hondje werd bij de vrouw terug bezorgd.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Als er wat vermeld word moet dat ook goed gedaan worden.Er word niet bij gezet dat deze meneer mevrouw de keel heeft dicht gedrukt en tig malen op haar slaap heeft gestompt.Ook had hij een groot vleesmes waar hij haar aan wou steken.En wat doet de politie laten hem de volgende morgen weer vrij het was blijkbaar niet erg genoeg om hem vast te houden.  Maak melding

 2. Man mishandelt vrouw
  De man Die mijn moeder op 18-10-08
  heeft misshandeld had mijn moeder heel vaak op der hooft gestomp en daarbij haar keel digt heeft gedrukt en in haar slaap gestomp heeft heeft zijn auto verstopt digt bij de ijsselcentrale weg hij wou daarna zijn vrachtauto er agter aan brengen met mijn broertjes hondje er in hij zat met veel drank op achter het stuur
  hij was aan gehouden daarnaar was alles even een beetje rustig. en gingen we de dag daarna alle glas opruimen die hij er uit heeft gestompt. en mijn fiets had hij ook verstopt op het schoolplein bij de ijsselhoff. daarna vonden wij mijn moeders laptop trug die ook helemaal kapot was gemaakt ..


  Maak melding

 3. @VoC-MENTALITEIT

  Als Willemina de dochter is van die 30jarige vrouw, dan schat ik haar in op 10 jaar oud en dus nog lerende op school hoe met de Nederlandse taal om te gaan.
  En aangezien ze net een emotioneel heftige ervaring achter de rug heeft doordat haar moeder in elkaar geslagen is door een dronken gek van stroomopwaarts, vind ik je opmerking erg flauw.

  Zeg Willemina,zou jij eerst niet eens leren hoe jij zal moeten spellen.

  Probeer zelf de juiste grammatica maar eens in acht te nemen, want er klopt gewoon geen kloten van die zin… :'(


  Maak melding

 4. Nauw Lar, jij bent overgevoelig wat betreft kinder.
  Rustig maar,zoals je mischien nog niet wist,heeft het zich allemaal afgespeeld op een woonwagenkamp.


  Maak melding

 5. voc-Mentaliteit, ik zie liever mensen die niet kunnen schrijven dan mensen die kinderen gaan wijzen op spelfouten.

  @Willemina, trek je niets aan van voc-mentaliteit, jij hebt in je tekst meer zinnige dingen gezegd dan hij…. 😉


  Maak melding

 6. voc-mentaliteit wat maakt het uit of je van een woonwagenkamp komt of niet ik kom liever uit een wagen weg of dat ik met de oren uit de klei ben getrokken want de ergste tuig zit echt wel onder die strontboeren hoor
  ik vind zo zo horen met de poten van vrouwen af te blijven laten ze dan een kerel pakken en jij reageert er wel heel normaal op ben jij ook zo,n vrouwenbeul zeker moet wel anders reageer je niet zo en dan ook nog opmerkingen hebben over het typen van een kind je weet toch wat ze bedoelt of ben je zo gek??


  Maak melding

 7. Ik heb overigens ook niets tegen boeren hoor, maar we hebben iedereen nodig, ik zie boeren niet bepaald alszijnde DE sleutel tot leven, slechts als onderdeel van de gemeenschap… 🙂


  Maak melding

 8. Iemand leeft zeker nog in het stadium waarbij hij/zij denkt dat het eten uit de winkel komt 😀
  MAar het maakt wel uit of het uit het woonwagenkamp komt: in dat geval is het niet in Zuid gebeurd. Die zijn (naar eigen zeggen) zo mobiel dat ze morgen wel in Berkum kunnen staan ;D ;D


  Maak melding

 9. kunnen we het svp weer over dat tuig hebben? vorige week werd een agent door een jochie van 16 bijna aangereden en alles was in rep en roer en poging tot doodslag enz. Nu wordt zo,n debiel direkt weer vrijgelaten?


  Maak melding

 10. Ghehe, hoe moet ik dat doen, zelf verbouwen. ik woon 3 hoog met een balkonnetje, waar ik net 2 stoelen en een tafel neer kan zetten.

  Ik begrijp je punt, maar zonder landbezit, ben je vrij om te gaan…waar dan ook. 😉 Idealistisch verhaaltje, dat dan weer wel 🙂

  @ joop, hebben ze die agent nu al vrijgelaten?

  ;D


  Maak melding


 11. gezien het feit dat de moeder 30 is en van het kamp komt schat ik haar een jaar of 13/14 😉 😛

  nee alle gekheid op een stokkie.
  wat voor vent ben je als je een vrouw mishandeld. maakt mij niet uit of de daders blank, zwart of van een woonwagenkamp af komen maar zoiets doe je niet.


  Maak melding

Reageer