Hangbuikzwijn Harry gelukkig in Zeeuws Vlaanderen

Ingezonden:
 
Voor de kinderen uit Zwolle is het misschien leuk om te weten dat er nieuws is van Harry, het hangbuikzwijn. Harry is uiteindelijk in West-Zeeuws Vlaanderen beland op een boerderij bij Marc en Annemieke Buijsse-De Koninck.
 
 
U zult zich afvragen waarom ik nu een berichtje stuur, maar dat is om deze reden; Annemieke De Koninck heeft een boerderij met veel trekpaarden, ezels, honden en kalkoenen en 3 varkens, waaronder ook Harry uit Zwolle. Ria Brugge woont er in de buurt en maakt veel foto’s van de avonturen van deze dieren. Zo ontstond een boekje met spannende kinderverhalen over Zwientje, het vrolijke varkentje. Aangezien hij niet van Harry’s zijde wijkt komt Harry ook veelvuldig voor in de verhalen. Annemieke heeft de avonturen van Zwientje en Harry op een spannende manier opgeschreven en Ria heeft er mooie foto’s bij gemaakt.

Eerst was het een boekje voor familie en bekenden, maar al snel waren we door de voorraad heen en besloten dan toch maar naar een drukker te gaan. 30 Oktober worden ze gedrukt en 20 november hebben we ze in huis. Vanaf die datum zijn ze ook te bestellen bol.com.Onder de naam Zwientje het vrolijke varkentje. Harry is wel degelijk een mannetje. Hij is super lief.

Omdat het een dag later Halloween is hebben we een toepasselijke feestfoto gemaakt met Zwientje, Harry en op de achtergrond Pancho en Marieke. Er is ook een website zwientje.com.
 
Als laatste wil ik er nog even op wijzen dat op de website www.zwientje.com helemaal onder in het gras nog een neusje zit en wel het belangrijkste. Dat is het Knorre-log waar iedere dag door Zwientje of Harry de gebeurtenissen van de dag worden verteld.
Alles met een foto natuurlijk. Vergeet ook niet op alle neusjes te drukken en zeker ook op alle kleine foto’s. Ook zijn er veel leuke filmpjes te zien over de varkens en hun vriendjes.
 
Wij hopen dat dit goede nieuws ergens een plekje kan krijgen op Weblog Zwolle, zodat de kinderen uit Zwolle weten dat ze
toch nog iedere dag kunnen mee genieten van Harry’s leventje hier in Zeeland.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Annemieke De Koninck en Ria Brugge

Artikel delen:

Reageer