Vork Stadshagen derde in Cafétaria Top 100

Zwolle – Vork Fastfood Stadshagen in Zwolle is de nummer drie van de Cafetaria Top 100 van 2008. De Zwolse topzaak zakt één plaats ten opzichte van 2007. Vork Fastfood Stadshagen staat voor het vierde achtereenvolgende jaar in de top 10 van de ranglijst van Snackkoerier.

Volgens de jury van de Cafetaria Top 100 wordt er bij Vork Fastfood Stadshagen gewerkt als een geoliede machine. Dit is vooral knap omdat het vaak erg druk is en de ondernemers, Maurice Snijder en Tanja Koers, met veel jonge medewerkers werken, aldus de jury. Juryleden bezochten het afgelopen jaar honderden cafetaria’s, voordat de ranglijst tot stand kwam. De jury lette niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als klantvriendelijkheid, hygiëne, assortiment, originaliteit en uitstraling. De beste bedrijven werden voor een tweede en soms zelfs derde maal bezocht. Stadshagen ligt in een Vinex-wijk in Zwolle en moet het echt hebben van de spitsen. Het bedrijf haalt op vrijdag soms wel uuromzetten van 1000 euro. Naast goede omzetten wordt het bedrijf perfect uitgedragen en is alle marketing doelgericht. Voor de totale uitstraling krijgt dit bedrijf een tien.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

30 gedachten over “Vork Stadshagen derde in Cafétaria Top 100”

  1. Ja joop, die is echt goed. ik zie je altijd er staan met je zilveren Caddy.
    Overigens had je vroeger in berkum gerie’s bikbar. een patatbakker van de oude stempel die er niet voor schuwde baardharen en allerlei aanverwante zaken mee te frituren. ik vraag me af of deze vakman van weleer nog leeft?

  2. het patatje ook goed te doen in holtenbroek. woon zelf in aalanden maar is wel de moeite waard! vegeleken met hier in de aalanden 🙁

  3. @kees ,,, dries is niet meer :'(
    maar bij borst in wezep is het goed hoor(staat net niet in de top 100). wegens personeel??? nou liever gewoon lekker boeren-patatje , daar gaat het mij om i.p.v. lekker blondje 😉 😉 😉

  4. @jatja,
    nee klopt maar die inmens fijne gedachte bij die gehaktballen…
    en dat hij even in het vet spuugt of het warm is… haha
    zal de aanbeveling borst aanhouden voor de volgende ronde patat. 😉

  5. Ik vraag me elk jaar weer af hoe Vork Stadshagen zo hoog kan eindigen. Ik vind ‘r namelijk niks aan. Geen lekkere patat.

    Persoonlijk ga ik altijd (vanuit Stadshagen) naar Paradiso.

Reacties zijn gesloten.