Man van fiets geduwd in Assendorp

Zwolle – Op maandagavond 20 oktober werd aan de Assendorperstraat een 18-jarige man uit Zwolle bedreigd. De man liep samen met 17-jarige man uit Zwolle over de Assendorperstraat en de 17-jarige Zwollenaar was daarbij van de fiets geduwd door een onbekende persoon.

Beide mannen staken hierop de straat over waarna de onbekende man ook de straat over liep en bedreigingen uitte. De 17-jarige man vertrouwde het niet en gaf de onbekende man een klap in het gezicht. De onbekende man had een mes bij zich wat door de klap op de grond viel. De 18-jarige Zwollenaar pakte daarop het mes op en hield het bij zich. Toen beide mannen aangaven dat ze de politie gingen bellen, ging de onbekende man er in de richting van de burgemeester van Roijensingel vandoor.

Artikel delen:
Reacties 12
  1. De man liep samen met 17-jarige man uit Zwolle over de Assendorperstraat en de 17-jarige Zwollenaar was daarbij van de fiets geduwd door een onbekende persoon.

    Knap als je van de fiets wordt geduwd, terwijl je loopt….


    Maak melding

  2. wel een beetje een onduidelijk bericht. wat was de aard van de ruzie? en is de dader gepakt? wat precies gaan het zwolse blauw hiermee doen als dit niet het geval is?

    hoe dan ook, die jongen die de klap uitdeelde had geluk dat hij met die klap zijn tegenstander ontwapende! touché 8) tenzij het een kapotgesnoven dakloze was naturlijk 😛


    Maak melding

Reageer