Twee bekeuringen voor 18-jarige Zwollenaar

Zwolle – Op maandagmiddag 20 oktober werd aan de Wade een 18-jarige man uit Zwolle aangehouden voor het opgeven van een valse naam.

De man fietste in het voetgangersgebied. Bij het uitschrijven van de bekeuring gaf de man een valse naam op. De man werd met twee bekeuringen heengezonden.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Die gast was in ieder geval lekker snugger bezig.
  Dat hij een tweede bekeuring zou krijgen, was een zekerheidje want óf hij gaf een andere naam op dan op z’n identiteitsbewijs óf hij kreeg een boete voor het niet kunnen legitimeren….


  Maak melding

 2. Met precies dezelfde ‘intelligentie’ als de Berkummers gebruiken als er iets geschreven wordt over Stadshagen of Zwolle Zuid bijvoorbeeld. ‘Jullie’ geven ook onterrecht af op Stadshagen. Gezien het commentaar is mijn opmerking goed aangekomen.

  Volgende keer bij berichten over Stadshagen of Zwolle Zuid dus gewoon smoeltje dicht houden als je Berkummer bent en je wilt denigrerend commentaar plaatsen.


  Maak melding

 3. Nou wel veel ja, wil ze ook niet allemaal over een kam scheren, maar dat heb je altijd hé? Een paar rotte appels die het verpesten voor de rest. En ik ken er ook wel een paar uit Berkum hoor. Die zijn best aardig. Die werken ook gewoon allemaal en praten goed Nederlands. Een buurman van mij komt daar ook vandaan en daar heb ik helemaal geen moeite mee hoor. Groot gezin, lekker gezellig en dat die vrouw niet zo veel op straat is heeft er mee te maken dat ze een groot huishouden heeft met zo veel kinderen. Op zondag zijn de gordijnen dicht, maar komt de buurman wel even tijdens studio sport langs om even iets te lenen.
  Berkummers zijn gewoon wereldburgers net zoals wij allen!


  Maak melding

 4. WFvN en Kees, t is inderdaad zo dat Berkummers nogal eens afgeven op andere wijken en andere wijken daardoor op Berkum. Zie het als een grap, zo serieus is het niet lijkt me…. 😉  Maak melding

 5. @ghehe
  Inderdaad, een grap (die wel bedoeld is om de boel even flink te prikkelen overigens). Ik heb niets tegen op Berkummers. Ik heb niets tegen Assendorpers, tegen Zwolle Zuiders, etc. Ik ben alleen tegen de uitwassen van de Berkummers, de Assendorpers, etc ;D

  Neh, het maakt mij geen drol uit wie waar vandaan komt. Wat hij/zij doet, vind ik meer van belang. En het honende, denigrerende gedrag van een paar Berkummers komt me wel de strot uit om eerlijk te zijn. Maar verder niets negatiefs over Berkum algemeen hoor.


  Maak melding

 6. Een beetje wereldburger haalt zijn schouders op over de onderverdeling op afkomst van mensen in nota bene stadswijken??!! Kleinzielig denken hoor.


  Maak melding

Reageer