Proeven en genieten op lustrumeditie Zwolle Culinair

Zwolle – Aanstaande vrijdag, 24 oktober, wordt het gastronomische evenement Zwolle Culinair geopend door wethouder van Dooremolen. Na deze officiële opening is te zien hoe de verschillende restaurants zich dit jaar weer hebben geprofileerd in de sfeervolle omgeving van de 15e eeuwse Broerenkerk. Een feestelijk jaar voor Zwolle Culinair, het is dit jaar de vijfde keer dat Zwolle Culinair wordt georganiseerd.

Dit jaar presenteren maar liefst 17 restaurants zichzelf. Laat uw smaakpapillen de vrije loop en kom genieten van de diverse bijzondere gerechten die de koks klaar maken in hun eigen mini – restaurants. Elk mini – restaurant creëert op verbluffende wijze zijn eigen sfeer.Naast restaurants zijn er dit jaar ook horeca gerelateerde bedrijven waar u informatie kunt inwinnen of uiteraard ook gewoon lekker kunt proeven. <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

De toegang tot de kerk is gratis. Betalen gaat door middel van Blauwvingers. Deze kunt u bij de ingang van de Broerenkerk kopen. U kunt tegen inlevering van één blauwvinger al een voorafje proeven. Een hoofdgerecht proeven kan al vanaf vier Blauwvingers. Blauwvingers kunt u bij de ingang van de Broerenkerk kopen. Eén Blauwvinger kost € 1,50. Bijzonder aan deze lustrumeditie is dat de deelnemers aan Zwolle Culinair een percentage van hun omzet schenken aan het Ronald Mc Donald huis in Zwolle.

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />De deelnemende restaurants/ horeca gerelateerde bedrijven zijn:

De Agnietenberg

Restaurant W

Restaurant de Librije

Librije’s Hotel

Koperen Kees

Restaurant Os en Peper

Restaurant Hotel De Zon

De Koperen Hoogte

La Cucaracha

Restaurant Poppe

Pampus bistro de la mer

Vito’s Sandwich & Trattoria

Hotel restaurant Fidder

Xanders Bazaar

Restaurant ’t Pestengasthuys

Sandton Hotel Pillows

Binnen eten en drinken

 

Illycafé

Jan Bruins Wein Koperij

De Huppe

Van Orsouw Patisserie

Feest en Culinair

 

Openingstijden Zwolle Culinair 2008

Vrijdag 24 oktober                     19:00 – 23:00 uur

Zaterdag 25 oktober                  14:00 – 23:00 uur

Zondag 26 oktober                    14:00 – 23:00 uur

 

Het evenement is rookvrij. Wel is er buiten een rookomgeving gecreëerd. 

Om optimaal te kunnen genieten van de verschillende gerechten is het aan te raden om vroegtijdig naar het evenement te komen.  

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.zwolleculinair.nl

 

 

Artikel delen:

Reageer