Color guards Jong Jubal Nederlands Kampioen

Zwolle – Zaterdag 18 oktober deden de color guards van Jong Jubal Zwolle mee aan de ‘CGN Individuals & Ensembles’. Deze internationale wedstrijd voor Brass, Percussion en Color guard werd gehouden in Eemnes. De jeugd van Jubal nam voor de eerste keer deel aan deze wedstrijden en er werd meteen een goed resultaat behaald: Nederlands Kampioen in de klasse ‘Cadet Class Vlag Ensemble’.

Na vele maanden geoefend te hebben aan een wedstrijdshow, kon de jeugd van Jubal Zwolle zich zaterdag voor het eerst meten aan de andere deelnemende groepen. De meiden die namens de guards van Jong Jubal meededen, zijn: Cristel Oenema, Cilla Blom, Nicole Wiersma, Irsa Ester, Melanie Baltes en Alison van den Belt. Vele ouders en belangstellenden waren meegereisd om de jeugd aan te moedigen. Voor de jeugd was dit de eerste keer dat zij deelnamen aan een wedstrijd. Extra knap is dan ook het behaalde resultaat.

Zaterdag 25 oktober wordt de wedstrijdshow van Jong Jubal, samen met de senioren van Jubal, getoond aan het publiek. Om 13.00 uur kunt u de show zien in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid en om 16.00 uur ziet u de wedstrijdshow in het winkelcentrum van Stadshagen. Het complete programma van die dag, kunt u vinden op www.jubal.nl

Tevens starten in november nieuwe cursussen van de ‘Muzikidz’. Een team van professionele leerkrachten en enthousiaste leden geeft de kinderen les in de grondbeginselen van de muziek en laat vele aspecten van muziek de revue passeren. De cursus is gratis voor kinderen van 9 of 10 jaar. Vanaf januari zal de cursus ‘Showkidz’ weer van start gaan. Deze cursus leert jongens en meisjes op een leuke en uitdagende wijze de basisprincipes van dans, ritme en guard (vlag) technieken. Aanmelden of meer informatie? Bij voorkeur per mail, naar info@muzikidz.nl.

Artikel delen:

Reageer