Hedon start eetcafé The Melting Pot

Zwolle – Zondag 2 november vindt in het café van Hedon de officiële opening plaats van een nieuw wekelijks eetcafé. Onder de noemer The Melting Pot kan je vanaf november elke woensdagavond terecht bij het poppodium voor een lekkere daghap terwijl een deejay de achtergrondmuziek verzorgd. Dit voor een zacht prijsje. Vier zondagen per seizoen wordt extra uitgepakt met livemuziek, DJ’s, Fingerfood en bijpassende aankleding tijdens The Melting Pot DeLuXe.

Een nieuw begrip in Hedon: The Melting Pot. Vanaf november iedere woensdag in Hedon. Deafchef Edo flanst met plezier een compleet drie gangen menu in elkaar tot een culinair verantwoorde daghap. Keuzes hoef je niet te maken, dat heeft de chef al gedaan. Zowel de bloeddorstige carnivoor als de zelfbewuste vega kan aan het eind van de avond met een voldaan gevoel weer naar huis. Is dat alles? Nee niet helemaal, elke woensdag is een DeeJay verantwoordelijk voor de eetlustopwekkende plaatjes en samen met het voedsel van Edo wordt zo een unieke sfeer gecreëerd.  En de kosten? Daar hoef je het niet voor te laten. Een daghap kost namelijk bij The Melting Pot exact € 8,00.

Delicious DeLuXe
Vier zondagen per seizoen gaan we een stap verder met The Melting Pot DeLuXe. Geen daghap maar Edo’s fameuze fingerfood creaties, live muziek in jazzy sferen met bijpassende aankleding. De eerste keer vindt plaats op zondag 2 november en dit is meteen de officiële openingsavond. Open van 16:00 uur tot 21:00 uur. Speciaal ter ere van de eerste DeLuXe editie kost een Fingerfood plate tijdens de opening slechts € 5,00.

THE MELTING POT  DeLuXe (opening)

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                     : Zondag 2 november

Open                          : 16:00 uur

Entree                         : Gratis (Fingerfood €5,00 p.p)

THE MELTING POT

Elke woensdagavond een daghap  in het café van Hedon. Reserveren kan dinsdag t/m vrijdag door even te bellen met Hedon (038 4524229). Zie de www.hedon-zwolle.nl voor het menu van de dag. Open van 18:00 tot 22:00 en de keuken sluit om 21:00uur.  

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Vroeger in de oude emmaschool hadden we een soortgelijk smakelijk alternatief. eten uit de grote pot, voor een zacht prijsje. Hygiene was een ruim begrip cq ver te zoeken indertijd. En de chef, die met straffe hand de bezielende scepter zwaaide werd na iedere culinaire sessie stoned en geheel buiten bewustzijn afgevoerd naar zijn woonwagen in de tuin.


    Maak melding

  2. Net als het oude Hedon aan de Rembrandtlaan. (was was de naam ook al weer van dat restaurant?) De tijden zijn natuurlijk wel veranderd, zou leuk zijn als het weer een succes werd.


    Maak melding

Reageer