SOOZ gaat eenzaamheid studenten bestrijden met Discord

SOOZ gaat eenzaamheid studenten bestrijden met Discord

Zwolle – Om eenzaamheid onder studenten te bestrijden, heeft het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) samen met alle aangesloten studenten- en studieverenigingen het initiatief genomen om een Discord-server op te richten. Dit is een online ontmoetingsplatform.

Het SOOZ merkt dat Zwolse studenten het heel erg missen dat ze geen nieuwe mensen kunnen ontmoeten. Dit gebeurde eerder veel op school of in bijvoorbeeld Het Vliegende Paard. Nu dit fysiek niet kan, wordt ontmoeten op een online-manier mogelijk gemaakt. Alle Zwolse studenten zijn welkom in deze Discord.

Om deze server een kickstart te geven, wordt er 7 januari om 19.30 uur een grand opening gedaan. Daarna zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals een spelletjesavond, likeurproeverij en een DJ die met muziek voor een feeststemming zal zorgen.

Ben jij een student die zin heeft in een feestje, gezelligheid of gewoon opzoek is naar contact met andere studenten? Kom 7 januari dan via https://discord.gg/gutrvsUtJG naar de Discord-server!

Artikel delen: