Isala Klinieken Zwolle ontvangt digitaal werkbezoek van de Koning - Foto: Isala Klinieken Zwolle
Foto: Isala Klinieken Zwolle

Isala Klinieken Zwolle ontvangt digitaal werkbezoek van de Koning

Zwolle – Woensdag 6 januari 2021 zal voor veel medewerkers van Isala de boeken in gaan als ‘een dag met een gouden randje’.

Niet alleen werden woensdagmiddag de eerste Isala-medewerkers gevaccineerd, ook werd het ziekenhuis vereerd met een digitaal werkbezoek van Koning Willem-Alexander.

Al eerder bracht de Koning een bezoek aan Isala, toen hij als verrassing langskwam tijdens de eerste golf van de coronapandemie. Woensdagmorgen werd hij bijgepraat door een aantal van de artsen, verpleegkundigen, medewerkers en leden van de Raad van Bestuur, die hij in maart 2020 ook heeft gesproken.

Gespreksonderwerpen waren de actuele ontwikkelingen in ons ziekenhuis, de overeenkomsten en verschillen tussen de eerste en de tweede golf, in hoeverre planbare zorg al is afgeschaald, en de voorbereidingen voor het vaccineren tegen het coronavirus. Met Harmke Visscher, facilitair assistent bij het desinfectieteam en werkzaam op de cohortafdeling, praatte hij over de ervaringen bij Isala: “Het was een mooi gesprek waarin we konden vertellen over de zorg voor de coronapatiënten en de lessen die zijn geleerd het afgelopen jaar. Ik heb verteld over de hoge werkdruk nu we zoveel patiënten hebben, verdeeld over het hele ziekenhuis .”

De Koning en Koningin Maxima proberen door middel van telefoongesprekken en werkbezoeken zo goed mogelijk geïnformeerd te blijven over de ontwikkelingen en gevolgen van de corona-uitbraak. Isala waardeert de interesse en steun van het koningspaar.

Bron: Isala

Foto's 2
Isala Klinieken Zwolle ontvangt digitaal werkbezoek van de Koning - Foto: Isala Klinieken Zwolle
Foto: Isala Klinieken Zwolle
Artikel delen: