Energie 10-daagse start in Zwolle

Zwolle – Op 6 november gaat in Zwolle de tweede Energie 10-daagse van Energiecentrum Midden- en Kleinbedrijf van start. Niemand minder dan weerdeskundige Piet Paulusma staat gepland voor het startschot. Het promotieteam gaat daarna de straat op om ondernemers in de omgeving te informeren en adviseren over energiebesparing. De Energie 10-daagse doet vervolgens tien gemeenten aan verspreid over het hele land en eindigt op 15 november.

Ondernemers krijgen tijdens de Energie 10-daagse voorlichting over energiebesparing en over de diensten en producten van het Energiecentrum. Daarnaast kunnen ondernemers die door het team worden bezocht, rekenen op een Energie Bespaarkaart. Deze bevat tal van besparingsadviezen. Ook te vinden in de Energie Bespaarkaart zijn vijf vragen over energiebesparing. Wie vier of vijf vragen goed beantwoordt, maakt kans op een prijs.

Tijdens de Energie 10-daagse is op de speciale actie website, www.energie10daagse.nl, meer informatie te vinden over energiebesparing en handige tools, zoals de gratis Energiescan. Ook de route van de Energie 10-daagse staat op de site.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Niemand minder dan Piet… Daar hebben ze dan wel hun stinkende best op moeten doen. 😉

  Niks ten nadele van de persoon Piet overigens, alleen van het barbecueweer en de steevast te hoge temperaturen ben ik niet zo erg onder de indruk. Oant Moarn….


  Maak melding

 2. Los van alle milieuhectiek is energiebesparing op zich toch niks verkeerds? Omdat we voornamelijk onze energie halen uit eindige bronnen, kan een beetje zuinig aan doen volgens mij echt geen kwaad…


  Maak melding

 3. Precies… En dat is precies waar ik geruime tijd geleden al bang voor was. De milieuhype wordt marketingtechnisch zo uitgemolken, dat velen het daarom niet meer serieus willen nemen…


  Maak melding

 4. Nee, dat is niet de reden dat ik het niet serieus neem. Volgens mij loopt het allemaal zo’n vaart niet en moet er ook op andere zaken ingezet worden. Eerder alternatieve brandstoffen en manieren om energie te winnen dan minder energie verbruiken.

  Begrijp me niet verkeerd… Ik ben vóór het milieu. Maar de key ligt niet in het terugdringen van energieverbruik. De key ligt in de manier waarop je die energie verzamelt veranderen!


  Maak melding

Reageer