Automobilist aangehouden

Zwolle – Op de Assendorperstraat werd op woensdagavond 22 oktober een 27-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden. De man reed via de verkeerde kant (tegen het verkeer in) de Assendorperstraat in. Daarnaast reed hij uitzonderlijk snel (65 km per uur gecorrigeerd) en sneed hij verschillende fietsers de pas af. Deze moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen.

Hierna reed de man met hoge snelheid de stoep op stopte daar omdat hij een stopteken kreeg. Toen de man naar zijn rijbewijs en autopapieren werd gevraagd, verklaarde hij deze niet bij zich te hebben. Vervolgens begon hij de politiemedewerkers te beledigen. Hierop werd de man ingesloten op het bureau.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik zie wel vaker dit soort verbazingwekkende vertoningen in de Assendorperstraat.
  En altijd komen ze ermee weg.
  Ben blij dat er nu eens eentje gepakt is, zou vaker moeten gebeuren!


  Maak melding

 2. joop, geruchten in de straat zijn dat ie dronken was…..blijft gissen, maar die knakker scheen aardig ‘ boos’ geweest te zijn 😉


  Maak melding

 3. automobilist aangehouden
  Eindelijk, er rijden nogal wat van dit soort achterlijke gasten op de Assendorperstraat……….. ik wacht op meer acties ;D


  Maak melding

 4. kan het beamen. woon pal aan de stoep op de begane grond, met een 3mm glas ertussen……wat er (vooral s’nachts) voorbij komt, is soms echt idioot….en dat is het dan ook zeker, aangezien ik al bekend sta als iemand die stevig doorrijdt….ze komen er soms wel met 80-100 langs vermoed ik. Ik mag dan stevig rijden, maar dit vind ik ook echt gekkenwerk….


  Maak melding

Reageer