Broer vermoorde man uit Zwolle aangehouden

ZWOLLE – Onder leiding van het Openbaar Ministerie Zwolle-Lelystad onderzoekt de politie de gewelddadige dood van de 56-jarige Mohammadi SEYAH uit Zwolle. 

Op donderdagmiddag 23 oktober is in Londen de 60-jarige broer van het slachtoffer aangehouden. Onderzoek wees uit dat de man in Londen verbleef. Daar kon hij vandaag aan het begin van de middag door de Engelse politie worden aangehouden. De Nederlandse autoriteiten hebben inmiddels een verzoek om overlevering van de broer ingediend.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Niet te snel conclusies trekken mensen, de beste man is wellicht vertrokken zonder dat ie wist dat er iets gebeurd is, of zou gaan gebeuren. Enne … dat volk trekt van hot naar her, hij was woonachtig in Bristol, en dat is idd Engeland. Dus dat is ook weer een opmerking die kant nog wal raakt.


  Maak melding

 2. onschuldig tot tegendeel bewezen, maar ik zou inderdaad net als ja-tja de nodige vragen hebben. We zullen het binnenkort wel an de politie horen.  Maak melding

 3. Van een VOLK dat zo snel een oordeel klaar heeft zonder ook maar van iets af te weten -word ik ziek.
  Dat VOLK kakelt maar wat -al was het alleen maar om hun eigen domme gekakel op het scherm te kunnen lezen. Niet waar Pp???


  Maak melding

 4. De politie roept dinsdag de hulp in van treinreizigers in het onderzoek naar de moord op Mohammadi Seyah uit Zwolle. Dat meldde ze maandag. Aan reizigers op station Zwolle wordt een foto getoond van de broer van Seyah en er wordt gevraagd of iemand hem na de moord in de trein heeft zien stappen. Het passantenonderzoek begint om kwart voor vijf ’s ochtends bij het vertrek van de eerste trein. Voor het grootscheepse onderzoek worden studenten ingeschakeld.

  De broer van de vermoorde Zwollenaar is verdachte. Hij is donderdag in Londen opgepakt.

  De 56-jarige Seyah werd op 16 oktober dood in zijn woning in de Zwolse wijk Assendorp door kennissen aangetroffen.


  Maak melding

Reageer