BSO Plons opent vestiging bij CSV ’28

Zwolle – De sportaccommodatie van CSV ’28 wordt steeds multifunctioneler gebruikt. Vorige maand opende Connect logopedie haar deuren voor bezoekers. Vanaf begin  oktober heeft buitenschoolse opvang (BSO) Plons intrek genomen in een deel van de kantine.

Op vrijdag 24 oktober om 16.00 uur wordt de samenwerking door Chris Smit, voorzitter van CSV ’28, en Bert Veuger van BSO Plons officieel bezegeld met een contractondertekening. Vanaf de ingebruikname van de accommodatie heeft CSV ’28 de intentie gehad om verschillende diensten in het pand te vestigen. De vereniging heeft met verschillende organisaties contact gehad over de mogelijkheden. De samenwerking tussen BSO Plons en CSV ’28 komt niet uit de lucht vallen. De buitenschoolse opvang is al langer sponsor van de voetbalvereniging.

De opening van BSO Plons biedt veel mogelijkheden. Zo kunnen kinderen alle werkdagen buiten schooldagen naar het sportpark gebracht worden. Van ’s morgens zeven uur tot half negen als de school begint. Direct na schooltijd om kwart over drie staat er weer iemand klaar om de kinderen op te vangen tot zes uur. Op woensdag en vrijdag kunnen kinderen vanaf kwart voor twaalf gebracht worden, dan loopt het programma eveneens door tot zes uur. BSO Plons heeft inmiddels contact opgenomen met alle scholen in Stadshagen om ze te attenderen op de mogelijkheden bij CSV ’28. 

De buitenschoolse opvang Plons neemt graag nieuwe initiatieven op het gebied van kinderopvang. De vestiging in een deel van de kantine van CSV ’28 is daar een goed voorbeeld van. Zo wordt er door beide partijen onderzocht of de samenwerking uitgebreid kan worden, in de vorm van een kinderopvang op de sportaccommodatie.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer